ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΠΟΛΟ

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET


 

συνέντευξη  
 

Ζήκος: "Πολυτέλεια για την κατηγορία ο Εθνικός"


Ο Ανδρέας Ζήκος Ο Ανδρέας Ζήκος είναι νέος στην ηλικία και μάλιστα θεωρείται από τους ανερχόμενους προπονητές. Οπως είναι φυσικό έχει τις δικές του φιλοδοξίες, ένα κομμάτι των οποίων θα προσπαθήσει να εκπληρώσει μέσω της δουλειάς που θα κάνει στον Εθνικό. Ο Αγρινιώτης προπονητής μίλησε στο supersport.gr για τους στόχους που έχει με τον Εθνικό και το επόμενο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας.

Γιατί επιλέξατε τον Εθνικό για να συνεχίσετε την προπονητική σας καριέρα κ. Ζήκο;

Πιστεύω ότι ο Εθνικός είναι πολυτέλεια για την 2η κατηγορία. Αποτελεί μία από τις ιστορικότερες ομάδες της Ελλάδας και έχει πίσω του πολύ κόσμο που θέλει να τον ξαναδεί στα μεγάλα σαλόνια. Παράλληλα, πήρε κάποιες διαβεβαιώσεις από τον πρόεδρο ότι η ομάδα θα βαδίσει οργανωμένα και χωρίς προβλήματα προς την επίτευξη των στόχων της, οπότε δεν είχα κανένα λόγο να αρνηθώ την πρόταση που μου έγινε.

Θα γνωρίζετε όμως ότι το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας, αυτό που την ταλαιπώρησε σε όλη την περίοδο δεν είναι άλλο από την έλλειψη γηπέδου

Σίγουρα αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα, αλλά πήρα τη διαβεβαίωση από τον πρόεδρο, Δημήτρη Μπελίτσο ότι θα υπάρξει μόνιμη λύση και πλέον ο Εθνικός δεν θα είναι ο τσιγγάνος της κατηγορίας. Κατά τη γνώμη μου το γεγονός ότι ο Εθνικός δεν κατέφερε να πετύχει την άνοδο στην 1η κατηγορία, οφείλεται στο ότι έπαιξε το πρωτάθλημα, εκτός έδρας, αφού χρησιμοποίησε για έδρα του, όλα τα γήπεδα της Αττικής.

Πέρα από αυτό, εσείς πως θέλετε να είναι η ομάδα την επόμενη περίοδο;

Θα προσπαθήσω να δημιουργήσω μία ομάδα η οποία θα έχει συμπαγή άμυνα με ασφυκτικό πρέσινγκ σε όλες τις γραμμές και θα βγαίνει γρήγορα στην επίθεση. στόχος μου είναι να γίνει ο Εθνικός η πιο γρήγορη ομάδα της κατηγορίας.

Πως φαντάζεστε το νέο πρωτάθλημα και ποιες ομάδες νομίζεται ότι θα πρωταγωνιστήσουν;

Ακόμα δεν μπορούμε να κάνουμε καμία πρόβλεψη. Πρέπει πρώτα να δούμε πως θα ολοκληρώσουν τα ρόστερ τους οι ομάδες και παράλληλα να περάσουν οι πρώτες 8 τουλάχιστον αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, καθώς τότε θα υπάρξουν τα πρώτα δείγματα.

(SuperSport, 28/06/2001)

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.4t.com

                  
© 2001 Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ