ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET


 

συνέντευξη  
 
Μπελίτσιος: "Δεν θέλουμε άλλη ήττα"

Ο Πρόεδρος του Εθνικού κύριος Μπελίτσιος-Κ. Μπελίτσο, η ομάδα με την ολοκλήρωση του 2000 μόνη πρώτη, σαφώς ικανοποιημένος, έτσι δεν είναι;

-Η διοίκηση είναι ευχαριστημένη από την πορεία μας φέτος, αν και ακόμα μιλάμε για το 1/4 του πρωταθλήματος περίπου. θεωρείται υπερβολικά πετυχημένη αυτή η πορεία, αφού η ομάδα έχει παίξει 8 αγώνες εκτός έδρας και έχει κερδίσει τους 7. Η συνέχεια θα πρέπει να ίδια με την έναρξη του πρωταθλήματος, μόνο που αυτή τη φορά θέλουμε να μην κάνουμε ήττα.

-Πλησιάζει μετεγγραφική περίοδος, θα γίνουν κάποιες κινήσεις;

-'Eχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και στους παίκτες της ομάδας μας και πολύ δύσκολα θα εντάξουμε στην οικογένειά μας νέα μέλη. Το σημαντικότερο είναι να διατηρήσουμε την ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα της ομάδας. Σίγουρα, υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που θέλουν να έρθουν στον Εθνικό, αλλά όπως σας είπα και παραπάνω πολύ δύσκολα θα προχωρήσουμε σε κάποια μετεγγραφή.

-'Ενα από τα μεγάλα -αν όχι το μεγαλύτερο πρόβλημα- είναι το γηπεδικό. Η ομάδα δεν έχει μόνιμη έδρα, τι γίνεται σε αυτόν τον τομέα;

-Δεν υπάρχει καμία εξέλιξη με το γηπεδικό. Το θέμα είναι τρισδιάστατο και αυτό γιατί πρέπει να δούμε 1) το γήπεδο του Εθνικού για το μέλλον και σαν πάγια λύση, 2) σαν μόνιμη έδρα για φέτος και 3) για βοηθητικό. Εδώ θα ήθελά να αναφερθώ στο στάδιο Καραϊσκάκη και από τη στιγμή που οι εργασίες έχουν σταματήσει, γιατί να μην το χρησιμοποιήσουμε ως βοηθητικό.

-'Oσον αφορά στις σχέσεις της διοίκησης με τους οπαδούς του Εθνικού;

-Οι σχέσεις της διοίκησης και των φιλάθλων του Εθνικού είναι άριστες και αυτό φαίνεται σε κάθε αγώνα. Παρά το γεγονός ότι παίζουμε κάθε φορά σε διαφορετικό γήπεδο μας ενισχύουν και συμπαραστέκονται στην πορεία της ομάδας.

-Πολλά ακούγονται για τη διαιτησία και την αντιμετώπιση που έχουν μερικές ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο μαζί με τον Εθνικό.

-Εμάς δεν μας αγγίζουν αυτά, ούτε μας ενδιαφέρουν. Ο Εθνικός δείχνει μέσα στο γήπεδο ποιος είναι και αυτό θα κάνει στη συνέχεια.

(SuperSport, 28/10/2000)

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ