ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 
στάδιο  ποδόσφαιρο 

'Εδρα: ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Χωρητικότητα: 9.000 (καθήμενοι)

Toποθεσία: Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Ελληνικού (πρώην γήπεδο baseball, χωρητικότητας 5.450 θέσεων)
 

Στο γήπεδο μπορείτε να πάτε με λεωφορείο (γραμμές, 140 Πολύγωνο - Γλυφάδα, Α1 Πειραιάς - Βούλα, Α2 Ακαδημία - Βούλα (μέσω Αμφιθέας) και Γ1 Πειραιάς - Βάρκιζα - Κίτσι) όπου και θα κατεβείτε στην 2η στάση Αγ. Κοσμά.

Επίσης μπορείτε να πάτε και με το τραμ (γραμμές, Θουκυδίδης 3: ΣΕΦ - Βούλα & Πλάτωνας 5: Σύνταγμα - Βούλα) όπου και πάλι θα κατεβείτε στην 2η στάση Αγ. Κοσμά.

Ανεβαίνοντας την πεζογέφυρα, βρίσκεστε στον χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Ελληνικού και θα χρειαστείτε περίπου δέκα λεπτά για να βρεθείτε στο γήπεδο του Εθνικού Πειραιά.

Πηγαίνοντας με αυτοκίνητο, ακολουθείστε την Λεωφόρο Ποσειδώνος και μετά τα κτίρια της Ολυμπιακής (παλιό Δυτικό Αεροδρόμιο), στρίβετε στα φανάρια αριστερά, δέκα περίπου μέτρα μετά την πεζογέφυρα. Μέσω της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, στρίβετε στην Λεωφόρο Αλίμου και αριστερά στην οδό Αεροπορίας. Πριν την είσοδο των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΟ και του ΤΡΑΜ στρίβετε δεξιά στα φανάρια και μπαίνετε στον χώρο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων Ελληνικού.


 

Κτίστηκε το: 2004 για χρήση ως γήπεδο μπέιζμπολ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Πληροφορίες: Το γήπεδο μπέιζμπολ μαζί με το προπονητήριο παραχωρήθηκε με επινοικίαση στον Εθνικό Πειραιά για 3+3 χρόνια (η συμφωνία επήλθε την 30η Ιουλίου 2007), με δικαίωμα χρήσης και κτήσης, μετά από ενέργειες του Προέδρου και μεγαλομέτοχου του Εθνικού, κ. Νίκου Πηρούνια.

Ο πρώτος αγώνας της ομάδας διεξήχθη για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής την περίοδο 2007 - 2008 (5η αγωνιστική), την 20η Οκτωβρίου 2007 και χαρακτηρίζεται ως η πιο σημαντική στιγμή στην σύγχρονη ιστορία του Εθνικού. Και αυτό γιατί ο Εθνικός Πειραιά μετά από αρκετά χρόνια περιπλάνησης σε όλα τα γήπεδα της Αττικής, κατάφερε να βρει το δικό του ''σπίτι''.

Με την προσθήκη τριών επιπλέον κερκίδων (το κόστος των οποίων καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από την ΠΑΕ Εθνικός), η χωρητικότητα του γηπέδου ανήλθε στις 9.000 θέσεις. Το γήπεδο διαθέτει πάρκινγκ, αναψυκτήριο και χώρο για μπουτίκ.

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ