ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2003             
Υδατοσφαίριση  
 


Ο Δημήτρης Μαυρωτάς
Γέμισαν οι τσέπες των παικτών του Εθνικού, για πρώτη φορά ύστερα από αρκετό καιρό. Τα πράγματα δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά στην ομάδα από τη στιγμή που ο Γιώργος Βασιλόπουλος με τον Ανδρέα Γαρύφαλο ανέλαβαν τις τύχες του συλλόγου στα χέρια τους. 'Ετσι, την Τετάρτη οι πολίστες του Εθνικού είδαν το χρώμα του χρήματος, καθώς πήραν στα χέρια τους ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται, ενώ στο προσεχές διάστημα αναμένεται να πάρουν και τα υπόλοιπα.

'Ολοι οι παίκτες του Εθνικού πέρασαν την Τετάρτη από τα γραφεία του συλλόγου και παρέλαβαν τα χρήματά τους, εκτός από τον Αντώνη Βλοντάκη, ο οποίος απουσιάζει στο εξωτερικό με την Εθνική ανδρών, αλλά και τους Γιάννη και Νικήτα Κόχειλα που έχουν υποχρεώσεις με την Εθνική νέων. Οι δύο νεαροί πολίστες πάντως, ούτως ή άλλως δεν είχαν πρόθεση να πάρουν τα χρήματα, καθώς έχουν καταθέσει προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ, διεκδικώντας την ελευθερία τους από τον Εθνικό.

Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των ανθρώπων της διοίκησης, οι οποίοι ασχολήθηκαν με τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν την ομάδα και κυρίως το θέμα του προπονητή. Αποφασίστηκε να συγκροτηθεί μια τριμελής επιτροπή, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με το συγκεκριμένο ζήτημα και θα είναι αρμόδια να κάνει τις επαφές με τους υποψήφιους (Δημήτρης Μαυρωτάς, Φώντας Μουδάτσιος, Νίκος Αρμενάκης). 'Οσον αφορά στην περίπτωση του Δημήτρη Μαυρωτά πάντως, πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη, οπότε και θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Παλαιού Φαλήρου.

Ο νεαρός προπονητής σκοπεύει να ζητήσει εγγυήσεις, καθώς προτίθεται να παραμείνει μόνο στην περίπτωση που το Παλαιό Φάληρο έχει τις προϋποθέσεις να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και όχι να παλεύει για την παραμονή του στην κατηγορία. Στην περίπτωση που δεν τα βρει με το Παλαιό Φάληρο, οι πιθανότητες να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό θα αυξηθούν σε πολύ μεγάλο βαθμό, αφού αυτή τη στιγμή είναι ο νούμερο ένα στόχος του «αυτοκράτορα».


 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ