ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2002    
Υδατοσφαίριση   
 


Ο Μάκης ΒολτυράκηςΚλειστή βρήκε την ...πόρτα του Μάκη Βολτυράκη ο Εθνικός. Ο πρώην τερματοφύλακας του Ολυμπιακού απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Εθνικού να καλύψει μαζί με τον Γιώργο Ξηφανταράκη την θέση του τερματοφύλακα. Πλέον, το ενδιαφέρον των πειραιωτών έχει στραφεί σε ξένο φουνταριστό. 

Ο μάνατζερ της ομάδας μας, Μάρκελλος Σιταρένιος, που έχει επωμισθεί το ζήτημα των μεταγραφών, τονίζει ότι ο Εθνικός έχει ανάγκη από έναν πάρα πολύ καλό φουνταριστό, ενώ αποκαλύπτει ότι ήδη έχει πλησιάσει κάποιον από την αγορά του εξωτερικού. 

"Ηδη, έχω κάνει κάποιες επαφές με έναν γνωστό και καταξιωμένο φουνταριστό, αλλά επειδή δεν έχει οριστικοποιηθεί η τίποτα ακόμα δεν μπορώ να ανακοινώσω ούτε το όνομά του, ούτε την ομάδα του. Βέβαια, αυτός ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος, καθώς έχει συμβόλαιο με την ομάδα του. 'Ομως, δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την αποδέσμευσή του, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου είναι πολύ φίλος μου. Αυτή την στιγμή, αυτοί ψάχνουν για τρίτο φουνταριστό. Αν βρουν και καλύψουν τις ανάγκες τους, τότε σίγουρα θα έρθει ο παίκτης που θέλω στον Εθνικό", δηλώνει στην Sportline σχετικά με τα μεταγραφικά του πλάνα ο Σιταρένιος. 

'Ομως, όπως λέει και μία παροιμία, των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ο μάνατζερ της ομάδας έχει φροντίσει για εναλλακτική λύση, σε περίπτωση που ναυαγήσουν οι επαφές με τον ξένο φουνταριστό. 

Ποια θα είναι αυτή η λύση;

"Αν τελικά δεν βρεθεί ένας καλός φουνταριστός, τότε θα ψάξουμε έναν ξένο τερματοφύλακα. 'Ηδη, έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με έναν καλό τερματοφύλακα, επίσης από το εξωτερικό. 'Ολα, όμως είναι στα λόγια. Δεν έχουν πέσει ακόμα υπογραφές. Μόνο στην περίπτωση που δεν βρούμε φουνταριστό, θα υπογράψουμε μαζί του", λέει ο Σιταρένιος. 

'Αλλωστε, ο Εθνικός χρειάζεται έναν ακόμα τερματοφύλακα. Ο 30χρονος Ξηφανταράκης δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα μόνος του. Τον περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και σίγουρα θα χρειαστεί ανάσες από κάποιον εξίσου έμπειρο παίκτη. Αυτή η λογική κρυβόταν και πίσω από την πρόταση που έκανε ο Εθνικός στον Μάκη Βολτυράκη. "Κάναμε πρόταση στον Μάκη, αλλά μας είπε ότι η απόφασή του ήταν οριστική και αμετάκλητη. Δεν μπορούσαμε, λοιπόν, παρά να σεβαστούμε την απόφασή του".


  
 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

 


Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ