ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 04 Σεπτεμβρίου 2002    
Υδατοσφαίριση   
 


Απέχουν απότις προπονήσεις μέχρι να πληρωθούν οι παίκτες μαςΗ διοίκηση δεν τήρησε την υπόσχεσή της και έτσι προέκυψαν και πάλι προβλήματα. Οι παίκτες μας κατέβηκαν σε αποχή από τις προπονήσεις, αφού δεν είδαν το χρώμα του χρήματος την Δευτέρα (02/09), όπως τούς είχαν υποσχεθεί οι άνθρωποι της διοίκησης. Οι παίκτες πήγαν στην πισίνα το απόγευμα της Δευτέρας (02/09) με την προοπτική ότι μετά την προπόνηση θα πάρουν τα χρήματα που τούς οφείλονται από πέρυσι. 'Ομως, όταν έμαθαν ότι εξαιτίας διαδικαστικών προβλημάτων δεν θα πάρουν τα χρήματά τους, τότε συγκεντρώθηκαν όλοι μαζί και από κοινού αποφάσισαν να σταματήσουν τις προπονήσεις. Στο μεταξύ, το ίδιο απόγευμα συναντήθηκαν με τον Νάσο Κοντό, που είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εθνικού, ο οποίος τούς πρότεινε να κάνουν υπομονή μέχρι την Πέμπτη (05/09), που θα έχουν ξεπεραστεί τα διαδικαστικά προβλήματα και θα γίνουν οι πληρωμές. Ωστόσο, ούτε αυτά τα λόγια στάθηκαν ικανά θα μεταπείσουν τους παίκτες και έτσι ξεκίνησαν τις αποχές. 


Ούτε την Τρίτη (03/09) δεν έγιναν προπονήσεις, κάτι που ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο, αφού οι περισσότεροι παίκτες βρίσκονται στη Σύρο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Οι μοναδικοί πολίστες, που έμειναν στην Αθήνα, είναι οι Γιάνης Στεργιόπουλος, Γιώργος Ξηφανταράκης και Κώστας Κοκκινάκης. 

Με δηλώσεις του ο Γιώργος Ξηφανταράκης δήλωσε: "Θέλουμε μία φορά να ξεκινήσουμε ανθρώπινα. Βαρεθήκαμε τα προβλήματα και μάλιστα στην αρχή κάθε χρονιάς. Αρχίσαμε τις αποχές, αλλά είναι περισσότερο τυπικό το θέμα, αφού τα περισσότερα παιδιά λείπουν στη Σύρο για το Πανελλήνιο των Ενόπλων. Είμαι σίγουρος ότι θα μας πληρώσουν σύντομα και θα αρχίσουμε και πάλι τις προπονήσεις". Από την πλευρά του, ο μάνατζερ της ομάδας, Μάρκελλος Σιταρένιος, εξήγησε τους λόγους για τους οποίους υπήρξε η καθυστέρηση στις πληρωμές: "Τα παιδιά έχουν δίκιο που φωνάζουν, αλλά δημιουργήθηκε πολύς θόρυβος για το τίποτα. Τούς είχαμε πει ότι θα έπαιρναν τα χρήματά τους την Δευτέρα που μας πέρασε, αλλά τελικά προέκυψε ένα έκτακτο ταξίδι του προέδρου στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να μην εισπράξουν τα χρήματά τους. Εχω μιλήσει με τα παιδιά και τα διαβεβαίωσα ότι αυτό θα γίνει πριν το τουρνουά στην Ιταλία στις 10 του μήνα". 
  
 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

 


Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ