ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014             
Ερασιτέχνης

νέα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επειδή πολλές φορές η ανοχή που επιδεικνύει κάποιος, άνθρωπος ή σωματείο εκλαμβάνεται ως αδυναμία, ως ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. έχουμε να δηλώσουμε ότι την αξία μας τη δείχνουμε πάντοτε έμπρακτα και εντός πισίνας , με τα 38 πρωταθλήματα που έχουμε κατακτήσει αλλά και εκτός της πισίνας με την συμπεριφορά μας και την φιλοξενία στην έδρα μας.

Συμπεριφορές ατόμων σαν αυτή που επέδειξε ο Πρόεδρος του Νηρέα Λαμίας, ο οποίος για δεύτερη φορά - η πρώτη ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι στην τελική φάση της Α2 αντρών - κατέφυγε σε αίσχη , όπως επίθεση στην εξέδρα προς τον πρόεδρο, γονείς και φίλους της αντίπαλης ομάδας (δηλ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ) συνεπικουρούμενος από «οπαδούς» της τοπικής ομάδας δείχνουν τουλάχιστον ΑΝΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΙΑ. Προφανώς οι ασχημοσύνες αυτές γίνονται διότι ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την αναγκαστική απουσία της αστυνομίας που παραμένει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ έξω από την είσοδο των ΤΕΙ Λαμίας (λόγω ασύλου) που το μόνο που εξασφαλίζει είναι την ασφαλή αποχώρηση από την πόλη της Λαμίας.

Επίσης πρέπει να λάβει κανείς υπόψη του ότι κατά την επίσκεψη της ομάδας της Λαμίας στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο τον προηγούμενο Νοέμβριο 2013, στα πλαίσια του 1ου γύρου του πρωταθλήματος, κανείς δεν ενόχλησε, αλλά ούτε καν ασχολήθηκε με τον εν λόγω κύριο Πρόεδρο και τους φίλους, παίκτες και προπονητές της ομάδας του.

Σαφώς και φέρει ευθύνη η ΚΟΕ που επιτρέπει την διεξαγωγή αγώνων στο ΤΕΙ Λαμίας, όπου απαγορεύεται η παρουσία της αστυνομίας λόγω ασύλου. Θα θέλαμε να ρωτήσουμε τους υπευθύνους της ΚΟΕ και τον αλυτάρχη που έτυχε να είναι παρών και στους 2 αγώνες, άραγε πως θα αισθάνονταν αν ήταν στην θέση των παικτών, εφόρου και προπονητικού τμήματος της ομάδας μας και δεχόντουσαν τις ύβρεις και τα φτυσίματα των «οπαδών» του Νηρέα ευρισκόμενοι στα κάγκελα του κολυμβητηρίου δίπλα στον πάγκο της ομάδας μας;
Το λυπηρόν είναι, ότι όλα τα παραπάνω συνέβησαν μπροστά στα μάτια του υπουργού της κυβέρνησης κου Σταικούρα που παρακολούθησε τον αγώνα από τα VIP καθίσματα του κολυμβητηρίου και ουδείς εκ των οικοδεσποτών τον σεβάστηκε!

'Οσον αφορά την ασφάλεια του κολυμβητηρίου που είναι επιφορτισμένη με την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα ούτε λόγος να γίνεται...

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ