ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 08 Νοεμβρίου 2012             
Ερασιτέχνης

νέα

 

ΠΡΩΤΗ ΜΕ... ΕΛΠΙΔΑ

Την πρώτη τους συγκέντρωση εν όψει της καινούργιας αγωνιστικής περιόδου είχαν το απόγευμα της Πέμπτης οι πολίστες μας. Η επόμενη χρονιά θα βρει την ομάδα μας στην Α2 κατηγορία, ωστόσο το βαρύ σκουφάκι και η τεράστια ιστορία που κουβαλάει ο αυτοκράτορας του Ελληνικού Πόλο δεν έχουν κανένα άλλο στόχο από την άνοδο στην Α1.

Οι υποχρεώσεις της ομάδας, για την επιστροφή εκεί που ανήκει, ξεκινούν περί τον Μάιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κώστας Πετράκης, προπονητής του συλλόγου, και οι πολίστες θα είναι ήσυχοι. Η σκληρή δουλειά ξεκινάει από χτες με νέους και παλιούς να είναι μία οικογένεια προκειμένου ο στόχος να επιτευχθεί.

Σημαντικός αρωγός είναι βεβαίως η διοίκηση υπό τον κύριο Αντώνη Πρίντεζη. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά δύσκολη, ωστόσο η αγάπη για την ομάδα είναι αδιαμφισβήτητη όπως και το πάθος για την επιτυχία. Στην πρώτη συνάντηση το παρών έδωσαν οι κ.κ. Αντώνης και Νίκος Πρίντεζης, ο αντιπρόεδρος κύριος Αναγνώστου, οι κ.κ. Ζαχαρίας και Γιάννης Μιχαλόπουλος, όπως βεβαίως και σύσσωμο το προπονητικό τιμ υπό τον Κώστα Πετράκη και τους αθλητές του συλλόγου.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Αντώνης Πρίντεζης: «Θέλουμε να καλωσορίσουμε τους νέους αθλητές της ομάδας και να τους πούμε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν. Ο στόχος μας είναι η άνοδος στην Α1. Γνωρίζετε ότι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλες, ωστόσο θα κάνουμε τα πάντα για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Κώστας Πετράκης: Είμαι συγκινημένος γιατί επιστρέφω στην ομάδα στην οποία ξεκίνησα . Ξέρουμε όλοι τι σημαίνει Εθνικός και τι πρεσβεύει αυτό το σκουφάκι. Ξεκινάμε τη σκληρή δουλειά για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Θέλω να πω ότι για ότι συμβεί θα φταίω εγώ (απευθυνόμενος στον Πρόεδρο).

Γιώργος Τσόκας: Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Εθνικού. 'Ολοι γνωρίζουμε την ιστορία της ομάδας και θέλω να ξέρετε ότι θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ διαπίστωσα ότι ο Εθνικός είναι μία οικογένεια και πραγματικά είναι κάτι που μου άρεσε πάρα πολύ.

πηγή: http://ethnikos-fc.blogspot.gr

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ