ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013             
Ερασιτέχνης

νέα

 

Πειραιεύς 21/03/2013

Αγαπητό ΦΩΣ των Σπορ,

Δεν συνηθίζουμε, ως διοικήσεις, να ανοίγουμε διάλογο ''δια αλληλογραφίας'' και θεωρούμε ότι ο Εθνικός πρέπει να ακούγεται δημοσίως μόνο μέσω θετικών ειδήσεων (όπως γίνεται ανελλιπώς τον τελευταίο χρόνο). Μιας και δημοσιεύσατε την επιστολή του αυτοαποκαλούμενου ως παλαίμαχου του Εθνικού Λάκη Μερτίκα, παρακαλώ, προκειμένου να διαφωτιστεί η αλήθεια, όπως ενημερωθούν οι εκλεκτοί αναγνώστες σας με τα αληθινά
γεγονότα και όχι εικασίες.

Το 2004 (χωρίς καμία διοικητική εμπλοκή ούτε καν φυσική παρουσία των σημερινών προεδρείων) αποφασίστηκε μέσω γενικών συνελεύσεων η συγχώνευση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΟΦΠΦ με τον ΑΟ Μάνης. Αυτή η ομάδα ως άμεση και μοναδική συνέχεια του Ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού ΟΦΠΦ πήρε και τον ιστορικό αριθμό μητρώου 26 της ΕΠΟ όπως και τα αποκλειστικά δικαιώματα χρήσης του ονόματος ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ και του σήματος για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Μιας και ουδέποτε υπήρχε η λογική αντιποίησης ή αντιστράτευσης με τον ερασιτέχνη ΟΦΠΦ ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα άλλο αθλητικό τμήμα πλην του Ποδοσφαίρου. Αμέσως δε μετά την αλλαγή σκυτάλης και την ανάληψη της διοίκησης από τον Κύριο Αγγελόπουλο κινήθηκαν άμεσα οι διαδικασίες ώστε να απαλειφθεί το συνθετικό ΑΟ Μάνης και ο επίσημος τίτλος της ομάδας γίνει Εθνικός Πειραιώς 1923 με διακριτικό τίτλο για πάσα χρήση ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

Τα αδελφά σωματεία συστεγάζονται, λειτουργούν εκ παραλλήλου και έχουν κοινά μέλη. 'Οταν οι νομικές/φορολογικές συνθήκες είναι οι πρέπουσες και υπάρξει πράσινο φως από την πολιτεία, είναι ήδη αποφασισμένο από τις σχετικές Γενικές Συνελεύσεις (και όχι από δηλώσεις του εκάστοτε παράγοντα ή φιλάθλου) να υπάρξει επανένωση. Ο Λάκης Μερτίκας ο οποίος ήταν έμμισθος υπάλληλος της ΠΑΕ Εθνικός ΟΦΠΦ  - ΑΟ Μάνης διαχώρισε τη θέση του και έγινε κριτής όλων ανεξαιρέτως των διοικήσεων του ερασιτέχνη ΟΦΠΦ αλλά και του ποδοσφαιρικού τιμήματος από την ημέρα που έληξε η συνεργασία του με την τότε διοίκηση (2009). Με τις πράξεις του και την ενίοτε υβριστική και γραφική συμπεριφορά οδήγησε προ μηνών και τους δυο υπογράφοντες, εκπροσωπώντας τα Δ.Σ. να τον μηνύσουν για συκοφαντική δυσφήμιση και η δικαιοσύνη να αποφασίσει για τις πράξεις του.

Τέλος θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι ενδεικτικό του πραγματικού κλίματος που επικρατεί στις τάξεις του συλλόγου, είναι ότι μέσω Γενικής Συνελεύσεως του Εθνικού ΟΦΠΦ την 20η Μαρτίου 2013 διεγράφη από μέλος του εξαιτίας των ανωτέρω. Κάποιοι αναλώνουν τη ζωή τους ψάχνοντας για φαντάσματα, εμείς από την πλευρά μας νιώθουμε ότι αποστολή μας είναι να ξανακάνουμε τον ιστορικό Εθνικό μεγάλο.


Ο Πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς 1923                             Ο Πρόεδρος του Εθνικού ΟΦΠΦ

Αλέξιος Αγγελόπουλος                                                        Πρίντεζης Αντώνιος

Κατεβάστε την επιστολή σε μορφή pdf

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ