ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012             
Ερασιτέχνης

νέα

 

Πειραιάς 10.10.2012

Κύριοι,

Με την παρούσα, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκεια του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. για το συνεχόμενο εμπαιγμό που υφιστάμεθα ως ομάδα επί 3 εβδομάδες ,αναφορικά με την χρήση του Κολυμβητηρίου Π.Κπαφέρωφ. Ειδικότερα:

1) Ενώ καμία ομάδα μας (ανδρικό και γυναικείο πόλο) δεν προπονείται στο εν λόγω κολυμβητήριο, λόγω'' απαγόρευσης'' (sc), οι αντίστοιχες ομάδες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ, προπονούνται κανονικά. Και ναι μεν η αντρική ομάδα του Ολυμπιακού, έχει άμεσες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πρέπει να προπονείται για να αντεπεξέλθει, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά και μάλιστα σε τόση έντονο βαθμό απαξίας εις βάρος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ.

2) Αν και έχουμε ήδη θίξει έντονα το όλο θέμα στον κ. Γκώνη και λάβαμε διαβεβαιώσεις πώς η κατάσταση θα ισορροπήσει και η «αδικία» αυτή δεν θα συνεχιστεί, εν τούτοις στις 8 και 9 Οκτωβρίου 2012 το φαινόμενο επαναλήφθηκε, κάτι που αποδεικνύει, δυστυχώς περίτρανα την προνομιακή θέση και διάκριση μεταξύ των 2 σωματείων του Πειραιά, υπέρ του Ολυμπιακού ΣΦΠ, από την πλευρά των αρμοδίων φορέων. Εν κατακλείδι:

Εάν, ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ δεν «τυγχάνει της αρεσκείας» των αρμοδίων φορέων και με πλάγιους τρόπους μεθοδεύεται η απαξίωσή του, με την αναστολή ουσιαστικά των αθλητικών δραστηριοτήτων του, προτιμούμε να μας ειπωθεί ευθέως.

Ειλικρινά όμως δεν αντιλαμβανόμαστε γιατί συμβαίνει αυτό, από πλευράς τρίτων, όταν σε διασυλλογικό επίπεδο, οι σχέσεις μας με τον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ είναι πολύ καλές, και αυτό ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αποδεικνύεται με την πρόσφατη συνεννόηση που είχαμε μεταξύ μας , σχετικά με την αλλαγή του προγράμματος των ακαδημιών στην πισίνα στα βοτσαλάκια προκειμένου να διευκολυνθεί η προπόνηση της αντρικής ομάδας του Ολυμπιακού, γεγονός που πράξαμε σε συνεργασία με τον κ. 'Ακη Λογοθέτη.

Επειδή όμως η καλή μας πίστη και διάθεση, δεν μπορεί να λαμβάνεται ως ενδοτικότητα και απεμπόληση των δικαιωμάτων μας ως ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ με την παρούσα ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ εντόνως, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματος για την άδικη στάση των αρμοδίων φορέων κατά της ομάδας μας αναφορικά με τη χρήση του κολυμβητηρίου Π. Καπαγέρωφ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ την άμεση αποκατάσταση της εις βάρος μας αδικίας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ. 

Κατεβάστε την επιστολή σε μορφή pdf

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ