ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012             
Ερασιτέχνης

νέα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ και σύσσωμος ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια εκφράζει τα συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες του στους κολυμβητές/κολυμβήτριές του στην κατηγορία Εφήβων/ Νεανίδων που για 4η συνεχόμενη χρονιά κατέκτησαν το πρωτάθλημα της κατηγορίας τους, στα πλαίσια του Ενιαίου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κατηγοριών, που διεξήχθη από τις 10 - 14 Ιουλίου 2012, στο Κλειστό Ολυμπιακό Κολυμβητήριο στο Μαρούσι., με σύνολο 294 βαθμούς!!

Τα συγχαρητήρια όμως αρμόζουν και στους προπονητές του αγωνιστικού τμήματος κ. Μανώλη Κουτσουδάκη και κη Οικονόμου, αλλά και στους προπονητές των ακαδημιών, για το υψηλό και ποιοτικό επίπεδο προπονήσεως αλλά και το «οικογενειακό φίλαθλο» περιβάλλον που έχουν δημιουργήσει, στο οποίο οι αθλητές μας προπονούνται, κόντρα και σε πείσμα των δύσκολων καιρών και των κακόβουλων συκοφαντών της ομάδας μας. Όλοι οι προπονητές, αγωνιστικού τμήματος και ακαδημιών συνεχίζουν και θα συνεχίσουν το έργο τους στον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ, ετοιμάζοντας και χαλυβδώνοντας αγωνιστικούς αθλητικούς χαρακτήρες και νικητές, δίνοντας με τα έργα τους βροντερή απάντηση στις «ύαινες» που δυστυχώς λυμαίνονται το χώρο και θα ήθελαν να δουν το Δ.Σ και τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ να αποτυγχάνουν, πλην όμως αυτό μόνον στη φαντασία τους μπορεί να συμβεί. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ ήταν, είναι και θα είναι πρωταγωνιστής.

Μεγάλος οργανωτικός και αναντικατάστατος συντονιστής της επιτυχίας αυτής, υπήρξε το μέλος του Δ.Σ και παλαιά αθλήτριά μας κ. Δώρα Ιωαννίδου, η οποία έχοντας αναλάβει αμισθί έφορος / manager του κολυμβητικού τμήματος, κατάφερε και καταφέρνει να υπάρχει αγαστή συνεργασία μεταξύ διοίκησης, προπονητών, αθλητών και γονέων, πλήρης συνεννόηση και άμεση επίλυση των προβλημάτων που ξεπετάγονται καθημερινά και λόγω της ευρύτερης κρίσης της κοινωνίας, του αθλητισμού και των ομάδων. Το ελάχιστο που μπορεί να πράξει το Δ.Σ για την προσφορά της αυτή, είναι να την συγχαρεί και ευχαριστήσει δημοσίως.

Με οδηγό το πρωτάθλημα αυτό, με οργάνωση και αγώνα, είμαστε σίγουροι πώς θα έλθουν κι' άλλες πολλές επιτυχίες και διακρίσεις για να βροντοφωνάξουμε: « ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΕ, ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕ». Οψόμεθα

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ.

Κατεβάστε την επιστολή σε μορφή pdf

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ