ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012             
Ερασιτέχνης

νέα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νεοσύστατο Δ.Σ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, στις πρώτες 90 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ενημερώνει τα μέλη, τους αθλητές, τους φίλους της ομάδας μας, καθώς και τους γονείς των αθλητών, πώς έχουν ρυθμιστεί και ρυθμίζονται οι καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, διεκδικούνται τα οφειλόμενα, ενώ υπάρχει αγαστή συνεργασία και πλήρης συμφωνία με τις Εφορίες των τμημάτων της ομάδας στα πλαίσια ανοικοδόμησης της ομάδας που θα πάρει σάρκα και οστά τις επόμενες ημέρες, ούτως ώστε η νέα σαιζόν να μας βρει πανέτοιμους σε όλους τους τομείς.

Με μεγάλη επιτυχία και την 2η θέση στην γενική κατάταξη κατέλαβε ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης ανδρών - γυναικών που διεξήχθη στην Τρίπολη, γεγονός που μας δίνει κουράγιο και ελπίδες για το μέλλον.

Μετά την παραμονή του γυναικείου πόλο στην Α1 κατηγορία, γίνεται ήδη προσπάθεια ανανέωσης και ενίσχυσης της ομάδας για καλές διακρίσεις στη νέα περίοδο.

Δυστυχώς δεν συνέβη το ίδιο με το ανδρικό πόλο, το οποίο λόγω παθογενειών παρελθόντων σαιζόν, που προϋπήρχαν της αναλήψεως των καθηκόντων μας, στη νέα περίοδο θα αγωνιστεί στην Α2 κατηγορία. Επειδή σκοπός μας είναι η σε κάθε περίπτωση διάκριση της ομάδας στην Α2 κατηγορία και η σύντομη ισχυρή επαναπαρουσία της στην μεγάλη κατηγορία, γίνονται έκτακτες συνεδριάσεις του Δ.Σ., ενώ το θέμα θα τεθεί και στη Γ.Σ των αρχών Ιουλίου 2012, προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να εξεύρει τους οικονομικούς πόρους, αλλά και το έμψυχο υλικό που θα την στηρίξει. Μην ξεχνάμε όλοι πώς ο ΕΘΝΙΚΟΣ έγινε παγκοσμίως γνωστός, χάρις στο πόλο του.

Αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, επανεκκίνησης του ανδρικού πόλο, θέλουμε όλους τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, ειδικά αυτούς που μπορούν με το θεσμό της χορηγίας να ενισχύσουν την ομάδα και φυσικά τους γονείς των αθλητών μας, τους αθλητές και τους προσφέροντας έργο και τεχνική υποστήριξη.

Μόνο με αγάπη και συνδρομή ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, η αγαπημένη μας ιστορική ομάδα θα ξαναγίνει αυτό που της αξίζει, και αξίζει πολλά !!

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης

Κατεβάστε την επιστολή σε μορφή pdf

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ