ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012             
Ερασιτέχνης

νέα

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το νεοσύστατο Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ, στις πρώτες 60 ημέρες από την ανάληψη των καθηκόντων του, ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους της ομάδας μας, καθώς και τους γονείς των αθλητών, πώς έχει πλέον επιμεληθεί των εκκρεμών υποθέσεων και των τυχόν προβλημάτων, τα έχει κατηγοριοποιήσει και ταξινομήσει κατά σειρά προτεραιότητας και ήδη τα επιλύει με σύνεση, ευθύνη και κατανόηση.

Ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, αναφέρουμε πώς έχουν ρυθμιστεί και ρυθμίζονται οι καθημερινές οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους, αλλά και τους προπονητές, τους τεχνικούς των κολυμβητηρίων (Πειραιά και περιφερειακών), διεκδικούνται τα οφειλόμενα, ενώ υπάρχει αγαστή συνεργασία και πλήρης συμφωνία με τις Εφορίες των τμημάτων της ομάδας στα πλαίσια ανοικοδόμησης και όχι αποδόμησης της ομάδας.

Αρωγούς στην προσπάθεια αυτή θέλουμε όλους τους φίλους του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ και φυσικά τους γονείς των αθλητών μας, τους αθλητές και τους προσφέροντας έργο και τεχνική υποστήριξη στην ομάδα μας. Μόνο με αγάπη και συνδρομή ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, η αγαπημένη μας ιστορική ομάδα θα ξαναγίνει αυτό που της αξίζει, και αξίζει πολλά !!

Εξάλλου ως γνωστόν τα αγαθά «κόποις κτώνται», στο δε αγώνα δρόμου όπως θυμόσαστε από τον Αίσωπο, δεν είχε κερδίσει ο γρήγορος αλλά βιαστικός λαγός, μα η αργή και μεθοδική χελώνα. Χωρίς να εννοούμε πως θα πάμε με ρυθμό χελώνας (το αντίθετο έχουμε δείξει έως σήμερα) , επιλέγουμε την μεθοδικότητα, τον κόπο και την αγάπη για την ομάδα μας.

Επίσης, με αφορμή διάφορες ενέργειες, συμπεριφορές και δηλώσεις τρίτων, περιφερόμενων σε αγωνιστικούς και κολυμβητικούς χώρους, στο όνομα του ΕΘΝΙΚΟΥ, ή τάχα ενδιαφερομένων για το καλό του ΕΘΝΙΚΟΥ, οι οποίες αγγίζουν τα όρια της συκοφαντίας και της σποράς ψευδών ειδήσεων, που υπέπεσαν στην αντίληψή μας, επ' ουδενί εκφράζουν τον ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ, ο οποίος εκφράζεται μόνον μέσα από το Δ.Σ., το Προεδρείο και τον Πρόεδρό του, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ δε πως επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας , θα προβούμε στα νόμιμα κατά παντός υπευθύνου αν αυτές δεν εκλείψουν άμεσα , προστατεύοντας έτσι την υπόληψη των μελών, του Δ.Σ και του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ.

Τέλος, θα σας ενημερώνουμε σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία των εκκρεμοτήτων και της εξυγίανσης / ανοικοδόμησης της ομάδας.
 

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης

Κατεβάστε το δελτίο τύπου σε μορφή pdf

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ