ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 18 Μαΐου 2011             
Ερασιτέχνης

νέα

 

Σε φιάσκο εξελίχθηκε η συνεδρίαση του ερασιτέχνη Εθνικού

Τελικά τον έχει στο DNA του ο Εθνικός το διχασμό, δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς. Μετά και τη καλοστημένη φαρσοκωμωδία που ζήσαμε τη Τετάρτη 18/05/2011 στα γραφεία του ερασιτέχνη, το προαναφερθέν συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα.

Τι ζήσαμε όσοι πήγαμε εκεί για την έκτακτη γενική συνέλευση; Καταρχάς μικρή συμμετοχή στην ψηφοφορία (πάνω από 150 άτομα παρόντα, ψήφισαν μόνο 51, οι υπόλοιποι δεν είχαν δικαίωμα ψήφου). Και δεν είχαν δικαίωμα ψήφου άτομα που έχουν δώσει και τη ζωή τους στον Εθνικό, ενώ αντίθετα έχουν λόγο για το μέλλον του συλλόγου συγγενείς των μελών του Δ.Σ, ξανθιές μανταμίτσες που εμφανίστηκαν πρώτη φορά σήμερα (δεν αναφερόμαστε σε γνωστές κυρίες που τρέχουν χρόνια για τα ερασιτεχνικά τμήματα της ομάδας) και επαγγελματίες παράγοντες, γνωστοί και μη εξαιρετέοι, με το ένα πόδι στον τάφο ορισμένοι εξ αυτών.

Και τι ψήφισαν όλοι αυτοί; (33 ψήφοι υπέρ της «νέας ομάδας», έναντι 18 κατά) Ψήφισαν ναι στο φοβερό πλάνο του Αρμόδωρου για τη δημιουργία ακαδημιών με το όνομα του Εθνικού (που θα αποφέρει κέρδη σε κάποιους προφανώς) δίχως τη δημιουργία αγωνιστικού τμήματος, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, αλλά και με πιθανή απορρόφηση άλλου σωματείου στο μέλλον, αν και εφόσον το θελήσει ο ερασιτέχνης. Φυσικά καμιά ξεκάθαρη απάντηση δε δόθηκε για καίρια ερωτήματα όπως το πού θα παίζει η «νέα ομάδα» αν κι εφόσον δημιουργηθεί, ποιος θα την τρέξει και τί προοπτικές υπάρχουν.

Επίσης το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι οι κύριοι αυτοί που μας έφεραν να λάβουμε μέρος σ' αυτήν την παρωδία είχαν ήδη βολιδοσκοπήσει την ΕΠΟ για τις προθέσεις τους και εισέπραξαν ένα μεγαλοπρεπές ΟΧΙ στη δυνατότητα του ερασιτέχνη Εθνικού να ιδρύσει νέο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ο δικηγόρος της υπόθεσης είπε ότι η απόφαση είναι εφέσιμη στο μέλλον, χωρίς να είναι σαφής για το πόσο χρόνο μπορεί να πάρει η όλη διαδικασία.

Κι ενώ ακούστηκαν πολλές ενωτικές φωνές, με σκοπό να πρυτανεύσει η λογική και να μην ψηφιστεί σήμερα αυτή η πρόταση, ο πρόεδρος κ. Αναστασίου αποφεύγοντας να δει την ουσία του πράγματος, τη διχόνοια που έσπειρε δηλαδή στον ταλαιπωρημένο κόσμο του Εθνικού, επέμενε στην ψηφοφορία διότι «το προέβλεπε το καταστατικό». 'Ανθρωπος των τύπων και όχι της ουσίας δηλαδή.

Μετά το πέρας της ψηφοφορίας υπήρξε μεγάλη ένταση στον προαύλιο χώρο του κτιρίου, με τον Αναστασίου και το Βλάχο να γίνονται αποδέκτες αποδοκιμασιών και παραπόνων από πλήθος φίλων της ομάδας. Ο πρόεδρος της ομάδας δήλωσε μάλιστα ότι θα παραιτηθεί, αφού όμως φτιάξει πρώτα τη «νέα ομάδα».

Το θέμα είναι πως ο λιγοστός κόσμος που έχει απομείνει ενεργός στο γήπεδο δέχθηκε ένα μεγάλο πλήγμα στην υπερηφάνειά του σήμερα, την ώρα που κάποιοι χαρτογιακάδες καρεκλοκένταυροι, κυνηγοί της δημοσιότητας που εμφανίστηκαν στον Εθνικό χθες, πάνε να πάρουν μια τόσο σοβαρή απόφαση που μπορεί να καταδικάσει την ομάδα μας στον αφανισμό στις αλάνες του Πειραιά. Λες και τους νοιάζει βέβαια, λες κι ερχόντουσαν γήπεδο όταν παίζαμε στη Δ' Εθνική…

Φυσικά να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε ότι είχαν καλέσει και την αστυνομία να βρίσκεται έξω από τα γραφεία, για παν ενδεχόμενο. Ντροπή τους και δυστυχώς ντροπή και στους φίλους της ομάδας μας που ανέχονται τέτοιες καταστάσεις και τέτοια άτομα να παίζουν με την ιστορία της ομάδας μας. Αλλά ας τους αφήσουμε στην κρίση του μέσου φίλου της ομάδας και να δούμε αν θα πηγαίνουν κι οι ίδιοι να υποστηρίξουν την ομάδα των ακαδημιών του παλαίμαχου.    

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ