ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009  
νέα  

Το δελτίο τύπου του Εθνικού ΟΦΠΦ

Στην πρώτη συνέντευξη του νέου Δ.Σ. την 22/6/2009, τονίσθηκε ότι «το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανέλαβε τις τύχες του ιστορικού συλλόγου προ τεσσάρων περίπου μηνών, με πλήρη συναίσθηση της βαριάς κληρονομιάς της ιστορίας εννέα σχεδόν δεκαετιών με πρωταγωνιστικό ρόλο στα αθλητικά δρώμενα σε πανελλήνιο και όχι μόνο επίπεδο, και των δεκάδων τίτλων στην υδατοσφαίριση, στην κολύμβηση, στο μπάσκετ και στο βόλεϊ, αλλά και με ρεαλισμό που θα επιτρέψει να πορευτεί ο σύλλογος στις δύσκολες σημερινές συνθήκες, ατενίζοντας το μέλλον με αισιοδοξία».

Οι αρμόδιοι του Συλλόγου ανακοίνωσαν συγκεκριμένα:

- Tην έναρξη της συνεργασίας του με καταξιωμένο προπονητή και παλαιό διεθνή αθλητή, ο οποίος θα αναλάβει το έργο της επανόδου του ανδρικού πόλο στην Α1 κατηγορία. Η συμφωνία προβλέπει και τη δυνατότητα παράτασης της συνεργασίας για ένα επιπλέον έτος, ώστε το έργο που όλοι προσδοκούμε ότι θα έχει επιδείξει μέσα στην επόμενη αγωνιστική περίοδο, να συνεχισθεί και στην Α1. Ο σχεδιασμός που έχει ξεκινήσει ήδη έχει στόχο τη δημιουργία μιας ομάδας που πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να πρωταγωνιστεί και πάλι.

- Την διατήρηση του βασικού κορμού της περυσινής ομάδας στο γυναικείο τμήμα πόλο, ώστε με 2-3 ουσιαστικές προσθήκες διεθνών παικτριών, να έχουμε μια ομάδα έτοιμη για τίτλους, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε πρώτη φάση ανανεώθηκε το συμβόλαιο της Φαν Μπέλκουμ, έγινε η μεταγραφή της Τσουρή και ανανεώθηκε το συμβόλαιο του προπονητή κ. Πλασμάγιερ.

- Στο βόλεϊ συνεχίζεται η αθόρυβη αλλά πολύ σοβαρή και ουσιαστική δουλειά που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Σήμερα ανακοινώθηκε η πρόσληψη του προπονητή Χρήστου Παπαθανασίου που πριν ένα χρόνο ανέβασε τον Φοίνικα Σύρου στην A1 Κατηγορία. Φέτος μάλιστα που θα ισχύουν και play offs, διατηρώντας τον βασικό κορμό και ενισχύοντας την ομάδα σε 1-2 θέσεις, υπάρχει αισιοδοξία ότι η ομάδα θα συμμετάσχει σε αυτά, με στόχο την άνοδο στην Α2.

- Στο μπάσκετ η ομάδα επανήλθε μετά από πολλά χρόνια σε εθνική κατηγορία. Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά με καταξιωμένους αθλητές, διατηρήθηκε ο βασικός περυσινός κορμός, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για κάποια καλή μεταγραφή ακόμη. Έχουν ήδη γίνει 4 μεταγραφές βασικών παικτών, ενώ είναι σίγουρο ότι και φέτος θα παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αθλητών, οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα, σε όλη την περυσινή περίοδο, σε κάθε γήπεδο, και όλοι μαζί θα ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές.

- Το κολυμβητικό τμήμα ήδη πρωταγωνιστεί και έφερε πριν από μερικές μέρες, στον Πειραιά, το Πρωτάθλημα Ελλάδος στις μεγάλες αποστάσεις σε ανοικτή θάλασσα, που έγινε στην Κορώνη. Στο πρωτάθλημα OPEN τον ερχόμενο Αύγουστο θα φανεί όλη η δουλειά που έχει γίνει στο τμήμα.

Στο θέμα των υποδομών, το Δ.Σ. έχει αρχίσει να υλοποιεί το πρόγραμμα που είχε εξ αρχής και που αφορούσε στην εξεύρεση χώρων για την ανάπτυξη των τμημάτων των μικρότερων ηλικιών. δη έχει προχωρήσει στην σύναψη συμφωνιών για την χρήση δύο γηπέδων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά, για την ανάπτυξη των υποδομών σε βόλεϊ και μπάσκετ ενώ ελπίζετε βάσιμα ότι θα λυθεί συνολικά και το πρόβλημα εξεύρεσης στέγης εντός του Δήμου Πειραιά, με την καθοριστική συμβολή του Δήμου. Μάλιστα, ο δήμαρχος κ. Παν. Φασούλας βοηθάει σημαντικά τον Σύλλογο. Αντίστοιχα, δουλειά σε βάθος, γίνεται και στις ακαδημίες πόλο, νέων και νεανίδων.

Τέλος, για το θέμα του ποδοσφαιρικού τμήματος, το Δ.Σ. έχει αποστείλει γραπτή πρόσκληση στην Π.Α.Ε. και συγκεκριμένα στον κ. Ν. Πηρούνια, προκειμένου να συναντηθούν οι δυο πλευρές με σκοπό το συμφέρον της ομάδας μας. Αναμένουμε ανταπόκριση και με την ευκαιρία απευθύνουμε εκ νέου την πρόσκληση.

Επίσης πρέπει να τονιστεί ο ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος των φιλάθλων του ΕΘΝΙΚΟΥ. Αυτοί είναι που φέρνουν μαζί με τους αθλητές τις επιτυχίες, με την παρουσία τους, την φωνή τους και την αγάπη τους για τον Εθνικό. Στον Εθνικό αθλητές, φίλαθλοι και διοίκηση είναι «ένα». Οι επιτυχίες είναι μπροστά και για αυτό χρειάζεται οργάνωση, υπευθυνότητα και κυρίως συμμετοχή. Συμμετοχή κάθε Εθνικού.

Τελευταίο, αλλά εξόχως σημαντικό, το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαρίστησε τους χορηγούς που έχουν βοηθήσει και βοηθούν τον Σύλλογο, και συγκεκριμένα τον κ. Βασιλόπουλο, τον κ. Κωτσιόπουλο, τον κ. Καρυδόπουλο, τον κ. Ζερβακάκη και τις εταιρίες KSD Α.Ε., Σ. Χατζησάββας Α.Ε., CENTRUM, ΚΑΥΚΑΣ Α.Ε., ΕΛΜΗ Α.Ε., και PUMA A.E.. Στο πλαίσιο αυτό εντός των αμέσως προσεχών ημερών, θα ξεκινήσει και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για την περίοδο 2009-2010.

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ