ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2008  
νέα  

Ο Κέβιν Μίτσελ με το σκουφάκι του Καναδά

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ΓΚΟΛ στο φύλλο της Πέμπτης 31/07, ο Εθνικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Κέβιν Μίτσελ (Kevin Mitchell), διεθνής με την Εθνική ομάδα του Καναδά (συμμετέχει στην Ολυμπιάδα του Πεκίνου) και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για δύο χρόνια. Ο 26χρονος καναδός είναι περιφερειακός ενώ σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα είναι πολύ καλός στο μαρκάρισμα αντίπαλου φουνταριστού.

Ο Κέβιν Μίτσελ ασχολείται με την υδατοσφαίριση από τα έξι του χρόνια. 'Εδειξε το ταλέντο του από μικρή ηλικία, κερδίζοντας αρκετούς καλοκαιρινούς και χειμερινούς τίτλους προτού μετακινηθεί στην Pacific Storm, μία ομάδα την οποία υπηρέτησε από την δεκαετία του 90' μέχρι και τις αρχές του 2000. 'Εχει κατακτήσει 6 εθνικά πρωταθλήματα καθώς επίσης και 4 χρυσά κολεγιακά μετάλλια.

Εντωμεταξύ, οι σημαντικές αλλαγές στην ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού έφεραν τον Δημήτρη Κρητικό στη θέση του τεχνικού. Ο μέχρι πέρυσι βοηθός του Μάκη Βολτυράκη, στον πάγκο της ομάδας μας, μιλά για τη νέα φιλοσοφία στην οποία περνά πλέον ο «αυτοκράτορας» της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

«Υπήρξε ταύτιση απόψεων με τη διοίκηση στον τρόπο που μπορεί να χτιστεί ο νέος Εθνικός. Για να δημιουργηθεί μια ομάδα δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει μόνο ο χρηματοδότης, αλλά μπορεί να γεννηθεί μια ομάδα μέσα από τη δουλειά με τα νέα παιδιά. Ετσι πλέον θα κινηθεί ο Εθνικός. Θέλουμε ένα μείγμα έμπειρων και νέων παικτών. Ετσι αποκτήθηκε ο Καναδός Κέβιν Μίτσελ, έπειτα από ενδελεχή μελέτη, έτσι θα ανεβάσουμε στην πρώτη ομάδα πέντε παίκτες από τα τμήματα Νέων. Πάμε με ένα πλάνο δύο τριών ετών, θέλουμε ο κόσμος του Εθνικού να είναι δίπλα μας και στις καλές και στις κακές στιγμές. Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ στους παίκτες πού εφυγαν από τον Εθνικό, καλή επιτυχία τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, για όσους θα είναι στο Πεκίνο, όσο και στις νέες τους ομάδες».

Τέλος σύμφωνα με πληροφορίες το διαζύγιο του Εθνικού με τον Καραμπέτσο, πρέπει να θεωρείται πλέον οριστικό.

 

Η Καρτέλα του Κέβιν Μίτσελ

  Πλήρες όνομα:   Kevin Mitchell
  Ημερομηνία Γέννησης:   21-06-1981
  'Υψος:   178
  Κιλά:   81

Τελευταία ομάδα

Fraser Valley Water Polo Club 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ