ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008  
νέα  

Απάντησε στους επικριτές ο κ. Χατζησάββας

Απάντηση σε όλους όσους επικρίνουν τις ενέργειες του ερασιτέχνη ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ. έστειλε ο κ. Σάββας Χατζησάββας στο φόρουμ. Αναλυτικά η επιστολή του:

Επειδή στο forum τις τελευταίες μέρες έχουνε γραφεί διάφορα σχόλια περί διοίκησης ερασιτέχνη και τα οποία ακουμπάνε την υπόληψη και την εντιμότητα μου θα σας παρακαλούσα να διαβάσετε τα παρακάτω.

1. Θέμα Κου Βασιλόπουλου

Σε διαδοχικές χρονικές στιγμές έχω γράψει και πει ότι εγώ προσωπικά αλλά και όσοι παραβρέθηκαν στα διοικητικά συμβούλια και κατά την διάρκεια αυτών δεν διαφωνήσαμε ούτε απομακρύναμε τον Κον Βασιλόπουλο. Εγώ προσωπικά πολλές φορές έχω πει ότι δεν είχα καμία τριβή ή διαμάχη μαζί του, αντιθέτως πάντα η επικοινωνία μας ήταν αγαστή και σε πολιτισμένο επίπεδο. Σήμερα επιπροσθέτως έχει γίνει προσπάθεια επικοινωνίας εκ μέρους μου και εκ μέρους πραγματικών φίλων του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. με σκοπό να μας βοηθήσει στην δύσκολη αυτή στιγμή του συλλόγου και αν το επιθυμεί να αναλάβει αυτός τον σύλλογο. Εάν δεν επιθυμεί να μας βοηθήσει τότε δεν υπάρχει κανένα θέμα προσωπικό η οτιδήποτε άλλο, δηλαδή με τον άνθρωπο δεν είχα και δεν έχω καμία διαφορά.

2. Θέμα προεδρίας

Κύριοι δεν με διακατέχει κανένα σύνδρομο προεδρίας με συλλόγους και συναφή θέματα. Μέχρι σήμερα στα 46 μου χρόνια είμαι άνθρωπος χαμηλών τόνων και στη ζωή μου έμαθα να είμαι σεμνός και ταπεινός. 'Αλλωστε στον Πειραιά γνωρίζουν οι παλιοί Εθνικοί και εμένα και την οικογένεια μου. Ο Κος Ανδρέας Γαρύφαλλος ζήτησε προ είκοσι περίπου ημερών να αποχωρήσει για λόγους υγείας από την διοίκηση και μου τηλεφώνησε να αναλάβω προς το παρόν την προεδρία του συλλόγου. Απάντησα ότι επισήμως είναι ακόμη πρόεδρος και για πρακτικούς λόγους θα βοηθήσω στα δρώμενα όσο μπορώ μαζί με μία ευρύτερη ομάδα ανθρώπων όπως ο Σπύρος Καββαδάς και ο Τάκης Γκότσης.

3. Θέμα Σελεπίτσαρι

Το Σελεπίτσαρι είναι μία υπόθεση με την οποία έχω ασχοληθεί εδώ και 2 χρόνια με σκοπό να διορθωθούν τα λάθη του παρελθόντος και να εξακριβωθεί σήμερα πιο είναι το νομικό καθεστώς του οικοπέδου. Για τις ανακοινώσεις του Α. Γαρύφαλλου ενημερώθηκα από φίλο την Παρασκευή και εκτός ότι διαφωνώ ριζικά με όσα ανακοίνωσε ο Α. Γαρύφαλλος πιστεύω ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να μας είχε ενημερώσει. 'Οσοι γνωρίζουν αναλυτικά το θέμα του Σελεπίτσαρι καλλίτερα, καταλαβαίνουν πολύ καλά. Κατά την γνώμη μου το Σελεπίτσαρι είναι το μέλλον του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

4. Θέμα ανδρικού πόλο

Κύριοι το καλοκαίρι ο Κος Σαριδάκης σαν έφορος του πόλο συμφώνησε με παίκτες χρηματικά ποσά και όρους συμφωνητικών χωρίς να ενημερωθεί κανένας από το Διοικητικό Συμβούλιο και έφερε τις συμφωνίες το Σεπτέμβριο προς συζήτηση και έγκριση προ τετελεσμένου γεγονότος. Αυτή η ενέργεια εκτός από επιπόλαιη ήταν και αντίθετη με τα όσα είχα προτείνει γραπτώς στο σύλλογο από τις 30 Ιουνίου 2008 (υπάρχει στα πρακτικά του συλλόγου). Αυτή την στιγμή γίνεται μία μεγάλη προσπάθεια να καλυφθούν οικονομικά οι ανωτέρω συμφωνίες, και σ' αυτό ζητάω την βοήθεια όλων.

Κύριοι επειδή
...

α. Ασχολούμαι με νομικούς και με την ΚΕΔ για το θέμα της λέσχης στο Μικρολίμανο, έτσι ώστε ο σύλλογος να έχει μόνιμα γραφεία η γραφεία για αρκετά χρόνια

β. Ασχολούμαι με το θέμα του Σελεπίτσαρι, έτσι ώστε κάποια στιγμή να αποκτήσει ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ το δικό του αθλητικό κέντρο.

γ. Ασχολούμαι με την αναβάθμιση της γραμματειακής υποστήριξης.

δ. Ενισχύω οικονομικά το Μπάσκετ.

ε. Ενισχύω οικονομικά το πόλο των ανδρών.

στ. Ενισχύω οικονομικά τη λέσχη.

Θα σας παρακαλούσα αντί να αναφέρετε ότι οι πάντες στην διοίκηση είναι λαμόγια περιλαμβανομένου και του γράφοντος, να κάνετε εποικοδομητική κριτική και να προσπαθήσετε σε ότι μπορείτε για το σύλλογο.


Σας επισυνάπτω τις επιστολές που είχα στείλει στο σύλλογο αν και όλα είναι στα πρακτικά.

Σάββας Χατζησάββας

 

Κατεβάστε (σε μορφή zip) τις δύο επισυναπτόμενες επιστολές.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ