ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Πέμπτη 30 Απριλίου 2009  
νέα  

Αναλαμβάνει την ευθύνη ο κ. Χατζησάββας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Ο.Φ.Π.Φ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ Α2. ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ...

30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Αγαπητοί φίλοι,

Για να μην κουράζονται κάποιοι δημοσιογραφίσκοι και άλλοι εξωδιοικητικοί, έτοιμοι πλέον να φάνε σάρκες στην αρένα της διχόνοιας, αναλαμβάνω εγώ προσωπικά την ευθύνη για την πτώση του Εθνικού στην Α2.

Θέλοντας να συμμεριστώ και να συμπάσχω στην λύπη σας και την αγανάκτηση σας για την πορεία και τον υποβιβασμό της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης στην Α2 κατηγορία, θα ήθελα να ξεκαθαρίσω θεματικά ορισμένα ομιχλώδη θέματα και να σας εκφράσω τις σκέψεις μου για την επόμενη μέρα.

Οι αιτίες που μπορούν να δικαιολογήσουν την κάκιστη αγωνιστική πορεία της ομάδας είναι πολλές και θα μπορούσε κανείς μέσα από το διαδίκτυο να κατονομάσει και κατηγορήσει καταστάσεις, πρόσωπα, γεγονότα και να ανατρέξει στο παρελθόν. Εγώ προσωπικά δεν θα ακολουθήσω αυτή την τακτική και νοοτροπία απλά θα επισημάνω ορισμένα κομβικά γεγονότα τα οποία δεν έχουν μέχρι σήμερα διασαφηνισθεί.

1. Η επιλογή και οι αμοιβές των αθλητών ορίσθηκαν και συμφωνήθηκαν από την προηγούμενη διοίκηση στην οποία συμμετείχα μέχρι 30/11/08 ) και ειδικότερα από τον αρμόδιο έφορο του τμήματος με την βοήθεια του γενικού αρχηγού και του τότε προέδρου.

2. Με δεδομένα τα ανωτέρω συμφωνητικά και το ανθρώπινο δυναμικό ξεκίνησε και τελειώνει το πρωτάθλημα.

3. Οι μόνη προς το καλλίτερο αλλαγή ανθρώπινου δυναμικού που μπορούσε να κάνει η καινούργια διοίκηση είναι η αλλαγή του προπονητή.

4. Αυτό όμως που σίγουρα άλλαξε με την καινούργια διοίκηση είναι η συνεχής και αδιάκοπη παρακολούθηση, βοήθεια, συμπαράσταση στο τμήμα. Είναι γνωστό ότι αυτούς τους 3 τελευταίους μήνες η διοίκηση και ειδικότερα οι υπεύθυνοι του πόλο και του υγρού στίβου προσέφεραν τα μέγιστα από χρήματα μέχρι κατανόηση και από ατέλειωτες ώρες κουβέντας, συμβουλών και ηθικής υποστήριξης μέχρι την επίλυση και του πιο ασήμαντου προβλήματος.

5. Οικονομικά οι παίκτες είναι καλυμμένοι σε ένα ποσοστό από 60% έως 85%.

6. Από τις 11/2/09 μέχρι σήμερα η διοίκηση έχει καλύψει καθυστερημένες αμοιβές (από τις 30/11/08) συνολικού ποσού της τάξεως των 80.000 ευρώ.

7. Να μην ξεχνάμε στις 11/2/09 ημέρα των αρχαιρεσιών χάσαμε από τον Ηρακλή.

Εγώ δεν θέλω να μιλήσω για φαντάσματα παρελθόντος και για ποιος φταίει και ποιος όχι, εγώ θα πω ακόμη ότι και η επιλογή του ανθρώπινου δυναμικού μπορεί μεν να αποδείχθηκε άστοχη και αποτυχημένη σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι ακόμα και αυτοί που αποφασίσανε (χωρίς να ρωτήσουν κανένα και σε κλειστή συνεδρία δεσμεύσανε το σύλλογο) για την σύνθεση της ομάδας, θέλανε τον σύλλογο στην Α2.

λλωστε η δυσαρέσκεια προς την προηγούμενη διοίκηση εκφράστηκε από όλο τον κόσμο και ακόμα αναπαράγεται στα διάφορα μέσα... και τι λέει τώρα ο κάθε δημοσιογράφος με πένα παρακμής για προέδρους και αντιπροέδρους είναι ανάξια κριτικής, ο κόσμος γνωρίζει καλά τους ιδιοτελείς και ανιδιοτελείς Εθνικούς και σίγουρα η σημερινή διοίκηση (είναι γνωστό στους πάντες) αποτελείται από ανθρώπους που έχουν τιμήσει το Εθνικό από κάθε πόστο που τους διακρίνει το ήθος η ανιδιοτέλεια και η αγάπη για το σύλλογο.

Τώρα για την επόμενη ο στόχος μας είναι πολύ σύντομα να δούμε τον Εθνικό να πρωταγωνιστεί στην Α1, με παίκτες που όλοι να αγαπάνε την ομάδα και όλοι να σέβονται το σκουφάκι που φοράνε.

Είναι δεδομένο μεταξύ των πολλών άλλων θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε σαν διοίκηση και στα άλλα αθλήματα, ότι υπάρχει σύμπνοια απόψεων και θετική σκέψη για το μέλλον της ομάδας πόλο και η προσπάθεια που θα γίνει τους επόμενους μήνες θα επικεντρωθεί στις υποδομές και τα κλιμάκια του αθλήματος.

Αγαπητοί φίλοι πιστεύω από καρδιάς ότι αυτή η στιγμή είναι μία κακή παρένθεση στην ιστορία του αυτοκράτορα, είναι μία κακή συγκυρία γεγονότων όπου θα μας βγάλει πιο δυνατούς και θα μάθουμε πολλά από τα λάθη μας.

Σάββας Χατζησάββας

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ