ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2008  
νέα  

Βοήθεια από τον κόσμο ζήτησε ο κ. Χατζησάββας

Επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έστειλε στο φόρουμ ο κ. Χατζσάββας ζητώντας την βοήθεια όλων μας για την εξυγίανση του συλλόγου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Κύριοι,

Επειδή παρουσιάζετε και καταγράφετε διάφορες απόψεις για τα θέματα που αφορούν τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ θεωρώ σωστό να ενημερωθείτε για τα παρακάτω.

1. 'Εχει αρχίσει η οικονομική εξυγίανση του συλλόγου.

2. Υπάρχει κεντρικό ταμείο όπου αναλύονται τα πάντα και το οποίο άρχισε να λειτουργεί από την 1η Νοεμβρίου

3. 'Εχουν διευθετηθεί σχεδόν όλα τα θέματα που αφορούν το πόλο ανδρών (συμβόλαια ,πληρωμές κλπ.)

4.
'Εχει αρχίσει να οργανώνεται η αρχειοθέτηση στη γραμματειακή υποστήριξη του συλλόγου.

5. Το μπάσκετ το βόλεϊ καθώς και το γυναικείο πόλο είναι σχεδόν οικονομικά ανεξάρτητα και για τα οποία δεν δεσμεύεται οικονομικά ο σύλλογος καθώς καλύπτονται από δωρεές και χορηγίες.

6. Παρά το ότι έχουν γίνει πολύ σοβαρά βήματα, το αντρικό πόλο έχει ακόμη την ανάγκη οικονομικής ενίσχυσης για να μπορέσει ο σύλλογος να πραγματοποιήσει όλες του τις υποχρεώσεις έως το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς.

7. Το κολυμβητικό για το οποίο ο σύλλογος είναι υπόλογος οικονομικά δεν έχει δώσει μία ξεκάθαρη εικόνα εσόδων και εξόδων καθώς ενημερωνόμαστε εκ των υστέρων. 'Αλλωστε είναι και το μόνο τμήμα που έχει έσοδα μηνιαία. Δηλαδή στο κολυμβητικό δεν γνωρίζουμε τι μας γίνεται από πλευράς διαχείρισης δηλαδή δουλεύει σαν ένας άλλος σύλλογος απλά ενισχύει κατά περίπτωση το ταμείο μας.

8. 'Εχουν εκδοθεί διαρκείας στο πόλο και παρακαλώ πουλήστε τα ....τα έχουμε άμεση ανάγκη.

ΑΛΛΑ...

Κύριοι,

Δεν υπάρχει ανθρώπινο δυναμικό να βοηθήσει το σύλλογο από πλευράς οργάνωσης διότι.

1.
'Εχω μείνει μόνος με την Ντίνα και τον Γιάννη το Γαρύφαλλο (τον οποίο δεν τον θέλετε και σας καταλαβαίνω απόλυτα) και ασχολούμαστε επί παντός θέματος.

2. Επίσης μας βοηθάει ο Τάκης ο Γκότσης και ο Σπύρος ο Καββαδάς και λίγο ο Κος Αλέκος ο Βασιλείου ....αυτοί είμαστε σε καθημερινή βάση όλοι οι παλιοί, οι άλλοι ......ΛΑΓΟΙ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ.

3. Ευτυχώς με βοηθάει προσωπικά όσο μπορεί ο Σπύρος ο Καλαιτζής και ευτυχώς έχουν διάθεση και κέφι ο Μάνος και ο Φραγκίσκος .

4. Αν θέλετε να ξεκαθαρίσει το τοπίο ελάτε γραφτείτε μέλη μπείτε στη διοίκηση και ΕΔΩ είμαστε.

5. Με 5 ανθρώπους δεν γίνεται δουλειά... έχουμε παρατήσει τις δουλειές μας και τις οικογένειες μας.... είναι πολλά τα θέματα

6. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. με τα πολλά προβλήματα του παρελθόντος θέλει αυτή την στιγμή όχι μόνο οικονομική βοήθεια αλλά και δουλειά πολύ δουλειά.

7. Αν αγαπάτε το σύλλογο ελάτε να ασχοληθείτε κύριοι.


ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ.

ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΜΟΝΟ..., Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΓΙΝΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ 5-6 ΑΤΟΜΑ ΤΟ ΠΟΛΥ.... ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΟΚΤΑΩΡΟΥ ΒΑΣΕΩΣ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ. ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΛΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΚΤΛ
; ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ.

ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΑ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΛΑΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.


ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ

ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ