ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2008  
νέα  

Ο Ανδρέας Γαρύφαλλος

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 23/09 η συνάντηση του Ερασιτέχνη στα γραφεία στο Μικρολίμανο, παρουσία ελάχιστων δυστυχώς φιλάθλων. Τα σημαντικότερα θέματα που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

Ο πρόεδρος κος Γαρύφαλλος δήλωσε ότι είχε άγνοια για τις κινήσεις Βασιλόπουλου, ότι είχε άγνοια για τα δημοσιεύματα των εφημερίδων ότι «δήθεν» αντιπολιτευόταν τον Βασιλόπουλο. Επίσης ανάφερε στο τέλος ότι έχει γράψει την ιστορία του στον Ελληνικό αθλητισμό και γι
' αυτό τον λόγω μην μπορώντας να αντέξει την κατάσταση που επικρατεί (έλλειψη χορηγιών, χρημάτων κλπ) έχει ήδη υποβάλει την παραίτησή του η οποία δεν έγινε δεκτή αλλά θα επιμείνει σε αυτήν. Τέλος πιστεύει ότι η σημερινή ομάδα πόλο ανδρών μπορεί να μην πάρει το πρωτάθλημα αλλά δεν πρόκειται και να κινδυνέψει με υποβιβασμό.

Ο κος Χατζησάββας στην συνέχεια δήλωσε ότι αν και μένουν στην ίδια πολυκατοικία, δεν γνωρίζει τους λόγους που ο Βασιλόπουλος απέσυρε την υποψηφιότητά του. Είπε επίσης ότι αυτός αν κάποια στιγμή φύγει από τον Εθνικό δεν θα πάει στον Πανιώνιο ενώ πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον του συλλόγου που δεν είναι μόνο η ομάδα υδατοσφαίρισης αλλά και το μπάσκετ και βόλεϊ ενώ υποστήριξε ότι κάνει προσωπικά προσπάθειες για να κατοχυρωθεί η έκταση στο Σελεπίτσαρι που θα είναι η λύση στο οικονομικό πρόβλημα του Εθνικού. Είπε επίσης ότι ο ίδιος καταναλίσκει αρκετό προσωπικό χρόνο και χρήμα προκειμένου να λειτουργεί ο σύλλογος και ότι έχει και αυτός έτοιμη την παραίτησή του αν αυτό εξυπηρετεί το σύλλογο.

'Ολα αυτά βέβαια συζητήθηκαν σε ήρεμο σχετικά κλίμα ενώ δεν φαίνεται κάποια ελπίδα για να ξεφύγει ο σύλλογος από το αδιέξοδο. Πάντως συζητήθηκαν και άλλα θέματα όπως τρόποι για να γίνει ο σύλλογος λαϊκής βάσης με υλική βοήθεια από τα μέλη κ.α.

Τέλος, αναφορικά με το θέμα του Μυλωνάκη, υπολογίζουν να βάλουν στα ταμεία περίπου 120 με 150 χιλιάδες ευρώ από την μεταγραφή
toy στον ΟΣΦΠ και αυτός ήταν ο βασικός λόγος που ήθελαν τους φιλάθλους, ουσιαστικά δηλαδή να εξηγήσουν την κατάσταση και να πάρουν τη συναίνεσή τους για την πώληση του παίκτη.

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ