ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009  
νέα  

H πιο μεγάλη συμμετοχή σε ΓΣ του Εθνικού τα τελευταία χρόνια (ίσως μεγαλύτερη και από την περίφημη συνέλευση του CAVODORO) πραγματοποιήθηκε την 11/2/2009 στο ΝΑΙ. Στους εκλογικούς καταλόγους ενεγράφησαν 117 μέλη, πολλά από τα οποία είχαν χρόνια να εμφανισθούν. Επίσης την ΓΣ παρακολούθησαν και τουλάχιστον 20 νέα μέλη ακόμα τα οποία όμως λόγω μη παρέλευσης του προβλεπόμενου από το Καταστατικό χρονικού διαστήματος δεν είχαν δικαίωμα ψήφου.

Η ένταση ξεκίνησε από τη διαδικασία εκλογής προέδρου της ΓΣ. Ο Α. Γαρύφαλλος πρότεινε τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου Σοφιανόπουλο. Αμέσως τέθηκε και η υποψηφιότητα Καραδημήτρη με την υποστήριξη της ομάδας Χατζησάββα και ακολούθησε ψηφοφορία δι’ ανατάσεως χεριών. Την καταμέτρηση έκαναν οι Γ. Καραλόγος και Μπουκουβάλας. Ο Μπουκουβάλας έβγαλε ένα αποτέλεσμα 52-46 υπέρ του Σοφιανόπουλου το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους Αποστόλου και Σταθάκη και ζητήθηκε ονομαστική ψηφοφορία. Τελικά έγινε ονομαστική ψηφοφορία μεταξύ Καραδημήτρη και Παπαδέα (ο Σοφιανόπουλος αποσύρθηκε) με αποτέλεσμα 64-47 υπέρ του πρώτου και πολλά χειροκροτήματα.

Η μεγάλη ρήξη έγινε όταν προσπάθησαν να περάσουν από την πλευρά Γαρύφαλλου την υποψηφιότητα του Αναστασίου. Υπήρχαν μέλη που τον κατονόμαζαν «γαύρο» και άλλα μέλη που δεν είχαν συμπληρώσει χρόνο απαιτούσαν να ψηφίσουν κι αυτά αν περάσει του Αναστασίου. Το λόγο πήρε ο Κ. Δεριζιώτης λέγοντας ότι όποιος θέλει να προσφέρει δεν χρειάζεται να είναι μέλος του ΔΣ και αν θέλει ο Αναστασίου ας δείξει πρώτα τι μπορεί να προσφέρει. Τελικά μέσα σε γενικές αποδοκιμασίες ο Αναστασίου αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Εντωμεταξύ είχαν έρθει και τα νέα της ήττας του πόλο. Ο Γ. Τσάλτας πήρε το λόγο και δήλωσε ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του μαζί με τους Μπουκουβάλα, Λαουτάρη και Κουλιζάκη επειδή οι Εθνικοί δεν ξέρουν να εκτιμάνε τους ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν. Οι παλιοί πολίστες είχαν υποστεί σοκ από τα νέα του πόλο και υπήρξαν πάλι κάποιες εντάσεις με αλληλοκατηγορίες. Ο Α. Γαρύφαλλος παρακολουθούσε από το βάθος της αίθουσας και όταν κάπως ηρέμησαν τα πράγματα σηκώθηκε και με θιγμένο ύφος απέσυρε την υποψηφιότητά του και αποχώρησε με αρκετά (περίπου 20-30) ηλικιωμένα μέλη.

Μετά τα πράγματα κύλησαν πιο ομαλά, ακούστηκαν ομιλίες, σε πιο χαμηλούς τόνους όμως. Ο Τ. Σαριδάκης επικαλέσθηκε δάκτυλο Βασιλόπουλου για τη διάλυση της ομάδας πόλο το καλοκαίρι και δήλωσε ότι παραιτήθηκε επειδή τον έθιξαν κάποιες δηλώσεις του Χατζησάββα. Ο ταμίας και οι έφοροι έκαναν διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ο οποίος καταψηφίσθηκε από το σώμα της ΓΣ λόγω υπονοιών για κακοδιαχείριση. Ο Γ. Γαρύφαλλος σε παρέμβασή του είπε ότι σε περίπτωση υποβιβασμού δεν θα πρέπει να θεωρηθεί υπεύθυνη η νέα διοίκηση.

Σε γενικές γραμμές την παράσταση έκλεψε ο πρόεδρος της ΓΣ Γ. Καραδημήτρης ενώ υπήρξε έντονη αντιπαράθεση 20 περίπου νεαρών μελών του Εθνικού με τον Ηλιόπουλο ο οποίος αποκάλεσε «γαϊδουρινές» τις φωνές τους. Στην ψηφοφορία συμμετείχαν τελικώς 88 μέλη και βρέθηκαν 87 έγκυρα ψηφοδέλτια με όλου σχεδόν της παράταξης Χατζησάββα να εκλέγονται, καθώς επίσης και οι Γκότσης (πρώτος σε σταυρούς) και Καββαδάς.ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1. Γκότσης Παναγιώτης 69

2. Καρολόγος Θωμάς 66

3. Χατζησάββας Σάββας 64

4. Καββαδάς Σπύρος 63

5. Κουγεβετόπουλος Δημήτριος 62

6. Σταθάκης Σωτήρης 60

7. Κοντός Αθανάσιος 60

8. Αποστόλου Ελευθέριος 58

9. Παπαδουλής Αντώνιος 56

10. Γουμενάκης Ιωσήφ 56

11. Κεχαγιά Ζωή 54

12. Μαγκαφάς Φραγκίσκος 51

13. Καλαντζής Σπυρίδων 46

14. Κουτσουρόπουλος Φανούριος 45

15. Μουστακαρίας Θεόδωρος 29

16. Τζαφόλιας Σωτήριος 29

17. Νικολινάκος Νικόλαος 27

18. Μητσάκος Μπαρμπαγιάννης Κυριάκος 26

19. Σαριδάκης Αναστάσιος 15

20. Μπογιατζάκης Θεόδωρος 12Εκλέγονται οι 15 πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ