ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Τετάρτη 04 Ιουνίου 2008  
νέα  

Στιγμιότυπο από τις εκλογές του ερασιτέχνη

Παραθέτουμε κάποια σχόλια από τις εκλογές του ερασιτέχνη, όπως τα είδαν κάποιοι φίλοι από το φόρουμ που παραβρέθηκαν στην συνέλευση:

Η εικόνα που παρουσίαζε ήταν πάνω κάτω καφενείου. Παρέστησαν 90-100 μέλη από τα οποία καμιά 30αριά, βία 40 είχαν κάτσει στα μπροστινά καθίσματα και οι υπόλοιποι έπιναν καφέ και συζητούσαν στα τραπέζια λίγο πιο πίσω.
Ο Βιντζηλαίος ανέλαβε να κάνει απολογισμό της προηγούμενης διαχειριστικής περιόδου. Διάβασε κάτι νούμερα περί εσόδων και εξόδων και ζήτησε την επικύρωση αυτών των καταστάσεων (οι οποίες όπως ανέφερε είχαν ελεγχθεί από μη ορκωτούς ελεγκτές) και στη συνέχεια ζήτησε την απαλλαγή του απερχόμενου ΔΣ από όποια σχετική ευθύνη (όπως προβλέπει η διαδικασία). Εννοείται ότι δεν είχαν μπει στον κόπο να μοιράσουν κάποια φωτοαντίγραφα των πεπραγμένων.

Μίλησαν οι έφοροι του κάθε τμήματος κάνοντας μια σύντομη αναφορά στα αποτελέσματα της περασμένης χρονιάς και όλοι ανεξαιρέτως, άλλος λιγότερο άλλος περισσότερο ευχήθηκαν να βρεθούν πόροι για τη νέα χρονιά.

Στη συνέχεια και προ της ψηφοφορίας περί απαλλαγής, φτιάχτηκε μια λίστα από ομιλητές σχετικά με τα θέματα που θίχτηκαν. Μίλησε ο Δ. Κουγεβετόπουλος από την πλευρά Βασιλόπουλου σε πολύ χαμηλούς τόνους ενώ στη συνέχεια οι τόνοι ανέβηκαν όταν έτερος ομιλητής επιτέθηκε στην πλευρά Γαρύφαλλου επειδή από τους υποψήφιους που υποτίθεται ότι είναι μαζί του δεν εμφανίσθηκαν ονόματα όπως οι Καρυδόπουλος και Καρέλλας. Εκεί παραλίγο να έρθουν στα χέρια όταν η πλευρά Γαρύφαλλου κατηγόρησε τον συγκεκριμένο ομιλητή ότι αυτός έπαιρνε τηλ. και τρομοκρατούσε τους εν λόγω να μην παραστούν. Ο Γ. Γαρύφαλλος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του όταν αυτός κατηγόρησε τον Α. Γαρύφαλλο ως ψεύτη.

Οι υπόλοιποι ομιλητές (καμιά 10αριά) ήταν οι περισσότεροι υπέρ του Βασιλόπουλου και γενικά υπήρχε μια δυσαρέσκεια για το απερχόμενο ΔΣ το οποίο το κατηγορούσαν για ολιγωρία σχετικά με τα θέματα της Λέσχης και του Σελεπίτσαρι.

Μετά μίλησε για 1 λεπτό ο Α. Γαρύφαλλος ο οποίος είπε ότι θέλουν το Βασιλόπουλο κοντά στην ομάδα και αυτό ήταν. Έγινε παρέμβαση από μέλος που ρώτησε "δεν θα μας πουν οι υποψήφιοι τις θέσεις τους πριν την ψηφοφορία?" και η απάντηση ήταν μισό λεπτό και θα το δούμε και τελικά πράγματι μετά από μισό λεπτό διαβάστηκαν οι υποψήφιοι και..... ξεκίνησε η ψηφοφορία!!!!!

Η διαδικασία ήταν να περνούν τα μέλη με δικαίωμα ψήφου μπροστά από την εφορευτική επιτροπή, να παραλαμβάνουν φάκελο και ψηφοδέλτιο και να πηγαίνουν λίγο πιο πέρα, στα τραπεζάκια (δεν υπήρχε παραβάν) και να σταυρώνουν κοινή θέα όποιον επιθυμούσαν.


Να συνοψίσουμε τα εξής:

Οι μισοί και πλέον ήρθαν να ψηφίσουν προφανώς από υποχρέωση προς την οικογένεια Γαρύφαλλου και δεν έβλεπαν την ώρα να ψηφίσουν για να φύγουν (δεν πρέπει να άκουσαν ούτε λέξη από αυτά που ειπώθηκαν).

ΔΕΝ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ για χορηγούς και τις σχέσεις με την ΠΑΕ.

Υπήρχε σαφώς σιωπηρή πλειοψηφία υπέρ του Γαρύφαλλου από πολλές κυρίες και κόσμο που φαίνονταν άσχετος με τα αθλητικά.

Ο Βασιλόπουλος έπρεπε να εμφανισθεί και να μιλήσει αν και απ' ότι φάνηκε, οι αντίπαλοι μάλλον είχαν έρθει προετοιμασμένοι και μάλιστα οι υιός και εγγονός Γαρύφαλλος ήταν αρκετά επιθετικοί.

Από τα 23 στρέμματα στο Σελεπίτσαρι είτε με επίσημη συναίνεση του ΔΣ το 1991 είτε λόγω αδράνειας κατά την προολυμπιακή περίοδο, έχουν καταπατηθεί τα 19
(!!!!!) ενώ για τη λέσχη δεν υπάρχει τίτλος ιδιοκτησίας, το ακίνητο είναι αυθαίρετο.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας:

Ο Ανδρέας Γαρύφαλλος αναδείχθηκε ξανά πρώτος σε ψηφοφορία, στις εκλογές του Ερασιτέχνη Εθνικού. Το νέο ΔΣ που προέκυψε θα συγκροτηθεί σε σώμα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, με τον πρώην διεθνή πολίστα της ομάδας μας, να παίρνει το «χρίσμα» του προέδρου.

Από τα 106 μέλη που έδωσαν το «παρών» στη ΓΣ, ψήφισαν τα 94. Βρέθηκαν τέσσερα άκυρα ψηφοδέλτια και ένα λευκό. Στο νέο ΔΣ εκλέγονται οι Ανδρέας Γαρύφαλλος 74 ψήφοι, Γιάννης Γαρύφαλλος 70, Σάββας Χατζησάββας 70, Σοφία Παπαηλιάδου 58, Τάσος Σαριδάκης 56, Αλέξανδρος Καρυδόπουλος 53, Ανδρέας Καρέλλας 52, Τάκης Γκότσης 49, Σπύρος Καββαδάς 48, Απόστολος Μπουκουβάλας 45, Θόδωρος Μπογιατζάκης 45, Μαίρη Βούλγαρη 43, Νικήτας Βλάχος 41, Αλέκος Βασιλείου 39, Γιώργος Λαουτάρης 37.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ