ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Σάββατο 19 Ιουλίου 2008  
νέα  

Τέλος και ο Αντώνης Βλοντάκης

Το τέλος της συνεργασίας του με τον Εθνικό, ανακοίνωσε σε δημοσιογράφους, ο Αντώνης Βλοντάκης, μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης της Εθνικής ομάδας (19/07) λόγο της συμπεριφοράς που τυγχάνει, ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Εθνικό.

Ο Βλοντάκης υποστήριξε πως ο χώρος χρειάζεται ανθρώπους με ιδιοτέλεια που να θέλουν να προσφέρουν πραγματικά στο άθλημα, όπως είναι ο Γιώργος Βασιλόπουλος, ενώ κατηγόρησε τους διοικούντες του ερασιτέχνη, για οπισθοδρομικές μεθόδους περασμένων δεκαετιών, προκειμένου να κρατήσουν στην ομάδα τους παίκτες.

Συγκεκριμένα ο πρώην πλέον παίκτης της ομάδας μας δήλωσε:

«Με λύπη πληροφορούμε αυτά που υποστηρίζει ο Εθνικός, στο κατά πόσο είμαι ελεύθερος και κατά πόσο μπορώ να διαπραγματευτώ την μεταγραφή μου, είτε με τον Εθνικό, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα.

Θα προτιμούσα να μιλήσω, ανακοινώνοντας τη μεταγραφή ή την παραμονή μου στον Εθνικό. Ωστόσο, προφανώς ο Εθνικός, μη έχοντας λεφτά να διαθέσει, αδιαφορεί για τους παίκτες που έχει ήδη στην ομάδα του και θα έπρεπε αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είχε καταθέσει μια υποτυπώδης πρόταση.

Αντί αυτού καταφεύγει σε πολιτικές περασμένης δεκαετίας, γνωστοποιώντας ότι οι παίκτες δεν είναι ελεύθεροι, αλλά χωρίς να τους δεσμεύει κιόλας.

Το πιο γελοίο απ
' όλα είναι ότι, οι ίδιοι που φέρονται να λένε αυτά τα πράγματα, είναι οι ίδιοι που απαξιώνουν την υπογραφή τους στα υπάρχοντα συμβόλαια.

Είναι οι ίδιοι που κατάφεραν να διώξουν από το χώρο ένα λάτρη του αθλήματος, όπως είναι ο Γιώργος Βασιλόπουλος, θέλοντας να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους σε ένα μαγαζάκι το οποίο θεωρούν δικό τους.

Ο Εθνικός όμως δεν είναι μαγαζί κανενός και καλό θα ήταν να παρέμεναν στην ομάδα άνθρωποι και παράγοντες που θα μπορούσαν να προσφέρουν, χωρίς να αποζητούν τίποτα, όπως έπραξε τα πέντε τελευταία χρόνια ο Βασιλόπουλος.

Με το παρών γνωστοποιώ ότι, χωρίς να έχω συμφωνήσει σε καμία ομάδα, αποκλείω την παραμονή μου στον Εθνικό.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους του Εθνικού, που τόσα χρόνια στήριξαν την ομάδα και εμένα προσωπικά, αλλά και τον κ. Βασιλόπουλο που τόσα χρόνια στάθηκε σαν πατέρας δίπλα μας.

Όσο για τους «υπάρχοντες παράγοντες» στον Εθνικό, ας κάνουν πράξη αυτό που έλεγαν, ότι θέλουν την ομάδα πρώτη δύναμη στην Ελλάδα».


Για το ποια θα είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, ο Αντώνης Βλοντάκης παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί επίσημη πρόταση από τον Πανιώνιο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει συμφωνήσει ακόμα.

Τέλος, ο Δημήτρης Μάζης δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση για το που θα συνεχίσει ν
' αγωνίζεται την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά τόνισε ότι πριν να φύγει η Εθνική ομάδα για το Πεκίνο και την προετοιμασία στην Κορέα (31 Ιουλίου), θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις και θα έχει πάρει την απόφαση του.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ