ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008  
νέα  

Διαλύθηκε ο Εθνικός στο πόλο

Στο δυναμικό του Πανιωνίου ανήκουν πλέον οι Δημήτρης Μάζης και Αντώνης Βλοντάκης, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (27/7), ο Πανιώνιος. «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ, ανακοινώνει την απόκτηση των διεθνών υδατοσφαιριστών, Αντώνη Βλοντάκη και Δημήτρη Μάζη. Η οικογένεια του συλλόγου μας, τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία» αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων».

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μάζη:

«Επέλεξα τον Πανιώνιο κυρίως για αγωνιστικούς λόγους αφού με το υπάρχον υλικό είναι η πιο ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα σε σχέση με τον Ολυμπιακό» διευκρινίζει ο Δημήτρης Μάζης.

Και συμπληρώνει:

«Υπήρξαν κι άλλες ομάδες που με τίμησαν με τις προτάσεις τους και κυρίως η Βουλιαγμένη και η ΝΕΠ και τις ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον τους».

Ο διεθνής αμυντικός δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στην πρώην πλέον ομάδα του, τον Εθνικό.

«Πέρασα 4 πολύ καλά χρόνια και χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Βασιλόπουλο που με πήγε στον Εθνικό. Με την λήξη της θητείας του, όμως, στην ομάδα και με τον τρόπο που έγινε δημιουργήθηκε θέμα με την παραμονή μου. Δεν μπορούσα να μείνω και το ανέφερα και στο νέο υπεύθυνο τον κύριο Σαριδάκη. Θέλω να κλείσω αυτή την αναφορά με ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου όλα αυτά τα χρόνια.
'Oσο για τον Εθνικό έχουν ήδη αλλάξει πολλά. Το πώς θα πορευτεί από εδώ και στο εξής, ο χρόνος θα το δείξει».


Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες, ο Μυλωνάκης φαίνεται ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Πανιώνιο απομένουν τα τυπικά ενώ οι Στελλάτος και Μπάνης θα μετακομίσουν στην Πάτρα η τη Βουλιαγμένη, ενώ το σίγουρο είναι πως θα αποχωρήσουν από τον Εθνικό.

Τέλος να θυμίσουμε πως οι πιθανότητες να παραμείνει στον Εθνικό και ο Φίλιππος Καραμπέτσος είναι ελάχιστες. Ο παίκτης δεν πήρε τις εγγυήσεις που ήθελε από τη διοίκηση και πλέον κοιτάζει να δει πού θα συνεχίσει την καριέρα του.
'Ηδη έχει πολύ καλύτερη πρόταση από ομάδα της Α1, οι πληροφορίες φέρνουν τον Παναθηναϊκό να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του και εκεί απ' ό,τι φαίνεται θα συνεχίσει την καριέρα του. Παράλληλα εξετάζει και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, όμως ο ίδιος θεωρεί δύσκολο να αγωνιστεί εκτός συνόρων.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ