ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 18 Μαΐου 2005             
Υδατοσφαίριση νέα
 


Αγανάκτηση για τα ερυθρόλευκα όργια
Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών μπορεί να έχει τελειώσει, με τον Ολυμπιακό, ως γνωστόν, να έχει κατακτήσει την κούπα για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, όμως ο φιναλίστ Εθνικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να ξεχάσει τα όσα έγιναν στον πέμπτο τελικό. Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (17/05) η διοίκηση της ομάδας εξέφρασε για πολλοστή φορά τα παράπονα της, κατηγορώντας την ΚΟΕ για μη τήρηση των κανονισμών στο εν λόγω ματς. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι στο Παπαστράτειο βρέθηκαν περισσότεροι από 300 οπαδοί του τυπικά φιλοξενούμενου Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλιστα μπήκαν στο κολυμβητήριο με τη βία. «Δεν τηρήθηκε το πλεονέκτημα έδρας, όπως ορίζει ο νόμος. 'Εγινε μια σειρά παραβιάσεων που δεν εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα όπως απαιτεί η προκήρυξη, την οποία δεν προστάτεψαν ούτε οι άνθρωποι της ΚΟΕ. Σύμφωνα λοιπόν με αυτά, ο Εθνικός αδικήθηκε και τα παράπονά μας είναι δικαιολογημένα» δήλωσε ο πρόεδρος του Εθνικού, Ανδρέας Γαρύφαλος.

Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας μας κατήγγειλαν ότι στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκαν 150 αναρμόδια άτομα και όταν ο Εθνικός διαμαρτυρήθηκε για την παρουσία τους στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, απειλώντας με αποχώρηση, αυτός τους απάντησε ότι σε περίπτωση που έφευγαν τότε η ομάδα θα μηδενιζόταν και θα του αφαιρούνταν τρεις βαθμοί από το επόμενο πρωτάθλημα. «Αναγκαστήκαμε να αγωνιστούμε ως φιλοξενούμενοι στην έδρα μας. Παίξαμε σε συνθήκες τρομοκρατίας και γι΄αυτό χάσαμε. 'Ηταν σχέδιο εναντίον μας» συμπλήρωσε ο Γαρύφαλος, ο οποίος ζήτησε τη διοργάνωση του πρωταθλήματος να αναλάβει λίγκα των ομάδων της Α1, αφού η ΚΟΕ δεν μπορεί να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Επίσης, η διοίκηση της πειραιώτικης ομάδας απείλησε με κατάθεση αγωγών κατά παικτών του Ολυμπιακού που καταφέρθηκαν εναντίον του Εθνικού στη σειρά των τελικών.

Κατά τα άλλα, στόχος της διοίκησης είναι να διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία τον Μάκη Βολτυράκη και να ενισχυθεί η ομάδα με έναν καλό ξένο, που θα μπορέσει να την βοηθήσει τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague.
 

 

 

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ