ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 05 Αυγούστου 2004             
Υδατοσφαίριση νέα
 


Ελπίζει ο Βλοντάκης
Σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Αντώνης Βλοντάκης το 
πρωί της Τετάρτης (04/08) στο νοσοκομείο "Ερίκος Ντυνάν". Ο παίκτης της
ομάδας μας υπέστη ρωγμώδες κάταγμα στον βραχίονα του δεξιού του χεριού και επρόκειτο να μείνει εκτός πισίνας για 40 μέρες περίπου, όπως ανέφεραν οι πρώτες εκτιμήσεις. 'Ομως, ο ίδιος συνεχίζει να ελπίζει ότι θα μπορέσει να προλάβει τους Ολυμπιακούς μετά το επιτυχές αποτέλεσμα της επέμβασης.

"Είχα πει από την αρχή ότι αν υπάρχει μία ελπίδα μέχρι τέλους θα την κυνηγήσω. Ελπίζω να είναι μία θετική εξέλιξη και μπορεί να προλάβω τους Ολυμπιακούς. Βέβαια αν δεν είμαι απόλυτα έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα μου δεν θα το κάνω...", δήλωσε ο Αντώνης Βλοντάκης ο οποίος θα παραμείνει σε ακινησία για τρεις μέρες και μετά θα γίνει το ...θαύμα. Την Παρασκευή (06/08) θα συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, που θα μετακινηθεί στη Χαλκίδα για να πραγματοποιήσει κοινό καμπ με την αντίστοιχη των ΗΠΑ. Το Σάββατο (07/08) αναμένεται να μπει στην πισίνα και να ξεκινήσει κολύμπι. Αν το χέρι του πάει καλύτερα, θα προπονηθεί ακόμα και με μπάλα τις επόμενες μέρες! "Ακόμα ελπίζω ότι θα τον έχουμε μαζί μας. Θα τον χρησιμοποιήσω στις προπονήσεις στη Χαλκίδα και ανάλογα με την κατάσταση της υγείας του θα δούμε τι θα κάνουμε", δήλωσε ο Αλεσάντρο Καμπάνια για τον Αντώνη Βλοντάκη.

Από την πλευρά του, ο χειρούργος ορθοπεδικός, Γιώργος Μπούχλης, που τού έκανε την επέμβαση είπε: "Θα χαρώ πάρα πολύ να τον δω να βάζει γκολ. Θα είναι η μεγαλύτερη δικαίωση για μένα. Η επιστήμη έχει εξελιχθεί. Υπάρχουν πλέον οι υποδομές να δοκιμάσουμε τεχνικές που μας επιτρέπουν να δώσουμε ελπίδα. Ο αθλητής θα μπορούσε να αποθεραπευτεί και χωρίς επέμβαση, σε 4-5 εβδομάδες. Μου ζήτησε όμως μια ελπίδα και εγώ του την έδωσα". Ο Αντώνης Βλοντάκης βγήκε από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Τετάρτης (04/08), ενώ νωρίτερα τον είχαν επισκεφτεί ο Φίλιππος Καραμπέτσος και ο Γιάννης Θωμάκος. 

 

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ