ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2003             
Υδατοσφαίριση νέα
 


Δύσκολη κλήρωση για την ομάδα του Βολτυράκη
Ο Μάκης Βολτυράκης παρουσιάστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Εθνικού στη φετινή χρονιά, τονίζοντας επανηλημμένως πως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να δημιουργήσει την ομάδα που ονειρεύεται. Ο έλληνας τεχνικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του, αναφερόμενος στο χτίσιμο της νέας ομάδας και στις εντυπώσεις του από την έναρξη της ευρωπαϊκής περιπέτειας στην Ευρωλίγκα. "Ο όμιλος στον οποίο κληρωθήκαμε στην πρώτη φάση της διοργάνωσης ήταν αρκετά δύσκολος και είχαμε να αντιμετωπίσουμε σκληρούς αντιπάλους. Τελικά, καταφέραμε να προκριθούμε και αυτό είναι μεγάλη επιτυχία, αν υπολογίσουμε το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται από καινούρια και νεαρά πρόσωπα. Ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι 20 ετών. Επίσης πρέπει να λάβουμε υπόψη μας πως τα παιδιά αυτά προετοιμάζονταν μόλις 10-15 μέρες πριν την έναρξη των ευρωπαϊκών μας υποχρεώσεων. Η παρουσία μας στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκα μας ωφέλησε πάρα πολύ τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και στο θέμα των εμπειριών. Επαναλαμβάνω πως είμαστε νέα ομάδα και ακόμα βρισκόμαστε σε μεταβατικό στάδιο".

Στη συνέχεια, ο Βολτυράκης μίλησε για τους αντιπάλους που έβγαλε η κλήρωση για τη δεύτερη προκριματική φάση της διοργάνωσης. "Ο όμιλος στον οποίο κληρωθήκαμε είναι πάρα πολύ δύσκολος. Συμμετέχουν μεγάλες ομάδες, όπως η Πρίμορχε Ριέκα, που πρώτευσε στον όμιλο της Μόσχας και η Πρίμορατς Κότορ, που ενισχύθηκε και με τρεις νέους παίκτες από την Παρτιζάν. Εμείς έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε, καθώς μπορεί να σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τους φοβόμαστε".

Μετά την Ευρώπη, το θέμα της συζήτησης μεταφέρθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τον Μάκη Βολτυράκη να λέει: "Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτός ο χρόνος θα είναι ένα σχολείο για την ομάδα μου, αλλά και για εμένα, καθώς μέρα με τη μέρα μαθαίνω όλο και περισσότερα για τα νέα μου καθήκοντα. Φέτος θα επιδιώξουμε να θέσουμε τις βάσεις του Εθνικού και από του χρόνου θα μπορούμε να μιλάμε και για κατάκτηση του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικήσουμε τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια".

Τέλος, ο αναφέρθηκε και στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας: "Θα προσπαθήσω να μεταφέρω στα παιδιά του Εθνικού όλα όσα γνωρίζω. 'Εχω περάσει πολλά χρόνια στα γήπεδα και βρέθηκα υπό τις οδηγίες μεγάλων προπονητών, όπως ο Στάμενιτς ο Νάκιτς και άλλοι. Επίσης, έχω τελειώσει το Πανεπιστήμιο της Γυμναστικής Ακαδημίας με ειδικότητα στο πόλο και έχω ταξιδέψει σε πολλές χώρες για να παρακολουθήσω τη δουλειά μεγάλων τεχνικών, ώστε να εμπλουτίσω τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου. Μέχρι στιγμής στον Εθνικό όλα δουλεύουν σαν ελβετικό ρολόι και αυτό με ικανοποιεί". 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ