ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Πέμπτη 02 Αυγούστου 2012  
νέα  ποδόσφαιρο 

Ιστορική μέρα μπορεί να χαρακτηριστεί πλέον η Πέμπτη 02 Αυγούστου 2012 καθώς μετά τις επαφές που είχε ο κ. Αλέξης Αγγελόπουλος με τον πρόεδρο της Γλυφάδας Βίκτωρ Ρέστη και την παρουσίαση του πλάνου, η έκτακτη γενική συνέλευση του ερασιτέχνη αποφάσισε παμψηφεί την απορρόφηση του ΠΑΟΚ Γλυφάδας από τον Εθνικό ΟΦΠΦ παρουσία 150 και πλέον φίλων της ομάδας μας.

Πιο αναλυτικά, αποφασίστηκε η απορρόφηση του Εθνικού 1923 (Εθνικός ΟΦΠΦ
-ΑΟ Μάνης), απόφαση που έγινε αποδεκτή και από την πλευρά των εκπροσώπων της Μάνης ενώ αφού ολοκληρωθεί η παραπάνω διαδικασία, ο Εθνικός ΟΦΠΦ θα απορροφήσει την Γλυφάδα.

Η Γλυφάδα στη δική της Γενική Συνέλευση έχει ήδη δεχτεί και αυτή την απορρόφησή της από τον Εθνικό ΟΦΠΦ ενώ επειδή η όλη διαδικασία είναι αρκετά χρονοβόρα (μπορεί να διαρκέσει ακόμα και 3-4 μήνες) ο Εθνικός θα παραχωρήσει στη Γλυφάδα την άδεια να χρησιμοποιεί την ονομασία, το σήμα και τα χρώματά του για να κατέβει στο προσεχές πρωτάθλημα της Football League 2.

Να διευκρινίσουμε πως η απορρόφηση του ερασιτέχνη ΑΟ Γλυφάδας είναι το πρώτο βήμα που θα γίνει. Στη συνέχεια και μόλις ο ερασιτέχνης Εθνικός ΟΦΠΦ μπορέσει νομικά να ιδρύσει ποδοσφαιρικό τμήμα, θα γίνει η απορρόφηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Γλυφάδας ενώ το γήπεδο για φέτος τουλάχιστον θα είναι οριστικά στο Ελληνικό.

Τέλος αρωγός στην όλη προσπάθεια θα είναι και η ΕΠΟ αφού από την πλευρά της θα βοηθήσει για την υλοποίηση, το συντομότερο δυνατό όλων των παραπάνω θεμάτων.

Με σοβαρότητα και ανιδιοτέλεια έρχονται τελικά τα επιθυμητά αποτελέσματα, καθώς αυτή η εξέλιξη ήταν μακράν το καλύτερο δυνατό σενάριο.
'Ενα μεγάλο μπράβο στον Αλέξη Αγγελόπουλο, τον πρόεδρο και το ΔΣ του ερασιτέχνη Εθνικού ΟΦΠΦ και καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας τον Βίκτωρα Ρέστη.  

Αναλυτικά οι αποφάσεις της έκτακτης γενικής συνέλευσης:

1)  Απορρόφηση - συγχώνευση του Εθνικού Πειραιά 1923 από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ.

2)  Απορρόφηση του ΠΑΟ ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ από τον Εθνικό Ο.Φ.Π.Φ.

3) Παραχώρηση της χρήσης της επωνυμίας Εθνικός Ο.Φ.Π.Φ. με του διακριτικού σήματος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2012-2013) στη ΠΑΕ ΠΑΟ Γλυφάδας

4) Πλήρη αυτοδιοίκηση (οικονομική και διοικητική) των ερασιτεχνικών ποδοσφαιρικών τμημάτων που θα δημιουργηθούν από τον κ. Αγγελόπουλο Αλέξιο.


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ