ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Δευτέρα 09 Απριλίου 2012           
Καλαθοσφαίριση

Ιωνικός - Εθνικός


Νίκη για την ομάδα μας
 

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ 60-55 (26-26)

Η άνοδος χάθηκε, ο πόλεμος όχι. Η ομάδα έπαιξε, πάλεψε μέσα στο καμίνι της Νίκαιας αλλά δεν τα κατάφερε. Η απουσία του Θέμη Φωτόπουλου χθες και στο ματς με τον Φάρο ήταν καθοριστική. Τα λάθη του προπονητή μας στα τελευταία 4 λεπτά αλλά και σε όλο το παιχνίδι (δεν χρησιμοποίησε κάποιους αθλητές σχεδόν καθόλου) μας στοίχισαν. Για την διαιτησία τι να πούμε; 'Οσοι ήταν στο γήπεδο είδαν και έκριναν.

Ο διαιτητής της Α1 κύριος Μπίκας καλά θα κάνει να μην ξανασφυρίξει Εθνικό. Για τρίτη φορά μέσα σε λίγο διάστημα (παιχνίδια με Μίλωνα στο κύπελλο και 'Ικαρο στο Π. Σαλπέας) έδειξε πως δεν θέλει να βλέπει και να ακούει για Εθνικό. Τα σφυρίγματα τα του στο τέλος ήταν καθοριστικά. 'Εκλεισε τα μάτια του σε βήματα του Φιλλιπόπουλου έκλεισε τα μάτια του σε μία φάση καθαρό φάουλ κάτω από το καλάθι του Ιωνικού, ανακάλυψε αμυντικό φάουλ στον Πρινέα την στιγμή που ο αθλητής του Ιωνικού έκανε καθαρό επιθετικό φάουλ.

Συνεχίζουμε και το μέλλον θα μας δικαιώσει. Πολλά μπράβο στους 200 και πλέον φίλους του Εθνικού που έδωσαν την ψυχή τους για την ομάδα, που έδειξαν ότι καμία έδρα δεν τους τρομάζει που έδειξαν ότι όπου και να παίζει ο Εθνικός αυτοί θα είναι εκεί. Για την ιστορία κορυφαίοι για την ομάδα μας οι Ανδρεαδάκης, Παπαδημητρίου οι οποίοι απέδειξαν και χτες πως είχαν και ψυχή και διάθεση. Τον Φοίνικα και το Παλαιό Φάληρο θα ακολουθήσει και η Ελευθερία Μοσχάτου στην Β' ΕΣΚΑΝΑ.

Το επόμενο μας παιχνίδι και τελευταίο για την περιοδο 2011-2012 (Δευτέρα 23/04/2012) είναι στο κλειστό Π. Σαλπέας με αντίπαλο την ομάδα της Δραπετσώνας. Και σε αυτό το παιχνίδι ειδικά σε αυτό το παιχνίδι (ακόμα και αν δεν θα έχει καμία βαθμολογική σημασία) οφείλουμε να δώσουμε το παρών. Η ομάδα αυτή μας πρόσφερε χαρές. Η ομάδα αυτή είναι πρώτη και χάνει την άνοδο στην ισοβαθμία. Η ομάδα αυτή φέτος πήρε το κύπελλο, οι αγώνες που έδινε αυτή η ομάδα ήταν μια καλή ευκαιρία για να βρίσκονται οι φίλοι του Εθνικού όταν ακόμα δεν είχε βρεθεί καμία λύση στον ποδοσφαιρικό Εθνικό. Η ομάδα αυτή έχει την χαρά να διοικείται από ένα ήρωα και κάποιους ακόμα ανθρώπους που αξίζουν πολλά μπράβο. Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν όλοι στο κλειστό Π. Σαλπέας.


Τους πόντους του αγώνα σημείωσαν:

Διαιτητές: Μηλαπίδης, Στρέμπας.

ΦΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚ. (Μισιακός, Καλογερόπουλος):
Θάνος, Ζήσης, Μπουρτσουκής 10, Φουντής 1, Ντακούλιας 19 (3), Πρινέας 6, Φιλιππόπουλος 19, Λαζαρίδης 3, Μαλαφέκας 2, Στουραίτης, Παπάδης, Καρτζόγλου.

ΕΘΝΙΚΟΣ (Λαρόζας - Γεωργάκης):
Κουκάς 7, Καυκής 1, Καλής 4, Παππαδημητρίου 12 (4), Φούκος, Ανδρεδάκης 14 (2), Παπαδόπουλος 6 (1), Βαμβακάρης 6, Φραντζής, Χατζηκίδης 3 (1), Τάγαρης Κ. 2.


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 25ης αγωνιστικής:

Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας - Φάρος Κερατσινίου. 80-79

Π. Φάληρο - 'Ικαρος Ν. Σμύρνης 69-80

Πρωτέας Βούλας - Βουλιαγμένη 67-56

Μανδραϊκός - Ελευθερία Μοσχάτου 82-72

Ευρυάλη - 'Αρης Νικαίας 76-72

Ιωνικός - Εθνικός 60-55

Φοίνικας Πειραιά - ΑΛΦ Αλίμου 50-56  


Η βαθμολογία (σε 25 αγώνες): Ιωνικός Νικαίας 46, Εθνικός Π. 46, Φάρος 43, Μανδραϊκός 43, 'Ικαρος Ν. Σμύρνης 40, Πρωτέας Βούλας 39, Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας 38, 'Αρης Νικαίας 38, Α.Λ.Φ. Αλίμου 36, Βουλιαγμένη 34, Ευρυάλη 34, Ελευθερία Μοσχάτου 32, Φοίνικας Πειραιά 28, Π. Φάληρο 28.

Η επόμενη αγωνιστική (23/04): Εθνικός - Δ.Α.Σ. Δραπετσώνας (Κλειστό Π. Σαλπέας, 8:30 μ.μ.), ΑΛΦ Αλίμου - Ιωνικός Νικαίας, Φάρος Κερατσινίου - Π. Φάληρο, καρος Ν. Σμύρνης - Πρωτέας Βούλας, Βουλιαγμένη -Μανδραϊκός, Ελευθερία Μοσχάτου - Ευρυάλη, ρης Νικαίας - Φοίνικας Πειραιά   

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ