ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011           
Καλαθοσφαίριση

Φοίνικας Πειραιά - Εθνικός


Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με το ΠΕΡΑ
 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΕΘΝΙΚΟΣ 76-71 (27-34)

'Ενας κακός Εθνικός με μοναδικές οάσεις τον συγκλονιστικό Νίκο Mακρή και τον Χρήστο Ανδρεαδάκη, μια τραγική διαιτησία από τον άπειρο... για να μην πούμε κάτι πιο βαρύ... Δελαγραμμάτικα, ένας Φοίνικας μεταμορφωμένος και ψυχωμένος με τον δάσκαλο των πάγκων κύριο Ποτόσογλου στο τιμόνι του. Από τον Εθνικό απουσίασε ο βασικός play maker Στασινόπουλος λόγω τραυματισμού ενώ ελάχιστο χρόνο συμμετοχής είχε και ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου λόγω προβλήματος στους προσαγωγούς. Ειδικά αναφορά θα γίνει και σε έναν πρώην παίκτη μας τον Νίκο Σύρογλου ο οποίος από ένα σημείο και μετά πήρε τον Φοίνικα στις πλάτες του καθαρίζοντας τον αγώνα με σουτ από μακρινή απόσταση.

Η ήττα αυτή ψαλιδίζει οριστικά τις ελάχιστες ελπίδες μας για επιστροφή στην Γ' Εθνική αλλά δίνει την ευκαιρία στους ανθρώπους του τμήματος μπάσκετ να ξεκινήσουν νωρίς νωρίς τον προγραμματισμό της επόμενης χρονιάς. Στους αγώνες που απομένουν θα αξιολογηθεί το υλικό και θα αποφασιστεί ποιοι αθλητές πρέπει να παραμείνουν, ποιοι θα αποχωρήσουν και πως θα ενισχυθεί η ομάδα και σε ποιες θέσεις στις μεταγραφές του καλοκαιριού.

Ο Εθνικός στους 12 αγώνες που απομένουν οφείλει να παίξει και θα παίξει όπως κάθε χρονιά για την ιστορία του. Δεν θα χαριστεί σε καμία ομάδα και θα επιδιώξει να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Ο επόμενος αγώνας, την Δευτέρα 31/01/2011 στο κλειστό Σαλπέας στις 8:30 μ.μ. με αντίπαλο την ομάδα της Μάνδρας.    


Τους πόντους του αγώνα σημείωσαν:

Διαιτητές: Μπίκας, Δελαγραμμάτικας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Ποτόσογλου):
Συρόγλου 21 (5), Δεβετζόγλου 13 (2), Ρέππας 5, Νούτσης 5 (1), Σοφιανόπουλος 8 (1), Μόμτσος 6, Καλής 18 (2).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Κλιγκόπουλος):
Μπαλτσαβιάς 5 (1), Παπαδημητρίου 6 (2), Φούκος, Μακρής 28, Ανδρεδάκης 18 (2), Μπίκουλης, Τσατσάνης, Καρυπίδης 6, Βαρθακοκοίλης 8.  


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής:

ΠΟΛΙΣ - 'Αρης Νικαίας 71-61

ΠΕΡΑ - Πρωτέας Βούλας 65-71

Δραπετσώνα - Φάρος 68-71

Φοίνικας Πειραιά - Εθνικός 76-71

ΓΑΣ Μάνδρας - ΑΕ Ρέντη 81-49

Προοδευτική - ΑΛΦ Αλίμου 71-69

Ιωνικός Νικαίας - Ελευθερία Μοσχάτου 70-53  


Η βαθμολογία (σε 14 αγώνες): ΠΟΛΙΣ Καλλιθέας 26, Φάρος Κερατσινίου 25, ΓΑΣ Μάνδρας 24, Ιωνικός Νικαίας 24, 'Αρης Νικαίας 23, Εθνικός 23, Ελευθερία Μοσχάτου 22, Πρωτέας Βούλας 21, ΑΛΦ Αλίμου 20, Φοίνικας Πειραιά 19, Δραπετσώνα 18, Προοδευτική 18, ΠΕΡΑ 16, Ρέντη 15.

Η επόμενη αγωνιστική (31/01): Εθνικός - ΓΑΣ Μάνδρας (κλειστό Γ. Σαλπέας, 8:30 μ.μ.), 'Αρης Νικαίας - ΠΕΡΑ, Πρωτέας Βούλας - Δραπετσώνα, Φάρος - Φοίνικας Πειραιά, ΑΕ Ρέντη - Προοδευτική, ΑΛΦ Αλίμου - Ιωνικός Νικαίας, Ελευθερία Μοσχάτου - ΠΟΛΙΣ. 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ