ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011           
Καλαθοσφαίριση

Εθνικός - ΓΑΣ Μάνδρας


Φάση από τον αγώνα με τον Μανδραϊκό
 

ΕΘΝΙΚΟΣ - ΓΑΣ ΜΑΝΔΡΑΣ 54-64 (34-36)

'Εντονη απογοήτευση και προβληματισμός για φίλους , τεχνική ηγεσία και διοίκηση της ομάδας όχι τόσο για την ήττα αλλά από το τραγικό θέαμα που παρουσιάζει η ομάδα στα δυο τελευταία της παιχνίδια. Αστοχία έξω από την γραμμή των 6.75, εκνευριστική αστοχία σε ελεύθερες βολές έλλειψη πάθους, κακές επιλογές και νευρικότητα.

Σίγουρα ο τραυματισμός του Μακρή στο 15λεπτο του αγώνα αποτέλεσε μεγάλο πλήγμα για την ομάδα αλλά οι υπόλοιποι παίκτες της περιφέρειας δεν έκαναν τίποτε για να καλύψουν το κενό του. Και όταν λέμε τίποτε εννοούμε τίποτε. χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως από την περιφέρεια στο δεύτερο μέρος δεν σημειώθηκε κανένα καλάθι. Επιθετικά και αμυντικά μηδέν. 'Η θα αποδείξουν κάποιοι πως αξίζουν να παίζουν στο Εθνικό ή θα αλλάξουν ριζικά τα πράγματα γι' αυτούς που δεν έχουν την διάθεση να παίξουν μπάσκετ.

Οι μοναδικοί παίκτες που διασώθηκαν από το χθεσινό ναυάγιο ήταν όπως πάντα ο Παναγιώτης Παπαδημητρίου οι φιλότιμοι Καρυπίδης και Ανδρεαδάκης και ο Μακρής όσο διάστημα αγωνίστηκε.

Ο επόμενος αγώνας μας είναι την ερχόμενη Δευτέρα στον Κορυδαλλό απέναντι στην προοδευτική. Για πολλούς λόγους ο Εθνικός πρέπει να κερδίσει το παιχνίδι. Ας αποδείξουν οι αθλητές της ομάδας μας πως και σαν μονάδες αλλά και σαν ομάδα είναι πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο.    


Τους πόντους του αγώνα σημείωσαν:

Διαιτητές: Ζασκεστίδης - Νανούρης.

Εθνικός (Κλιγκόπουλος):
Μπαλτσαβιάς, Παπαδημητρίου 20 (3), Φούκος, Μακρής 11 (1), Ανδρεδάκης 12, Τσατσάνης, Καρυπίδης 9, Βαρθακοκοίλης, Στασινόπουλος 2.

ΓΑΣ Μάνδρας (Γρίβας - Μέτος):
Πέτρου, Κατσαρέλιας, Πέττας 13 (1), Αβραμίδης 2, Μπουρβάνης 9, Κριεκούκης 3 (1), Στεφάνου, Χερκελετζής 10, Φιλίππου 18 (1), Αγγελόπουλος 7, Καμπερίδης 2.  


Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής:

'Αρης Νικαίας - ΠΕΡΑ 63-52

Πρωτέας Βούλας - Δραπετσώνα 64-82

Φάρος - Φοίνικας Πειραιά 73-59

Εθνικός - ΓΑΣ Μάνδρας 54-64

ΑΕ Ρέντη - Προοδευτική 85-75

ΑΛΦ Αλίμου - Ιωνικός Νικαίας 76-79

Ελευθερία Μοσχάτου - ΠΟΛΙΣ 73-79  


Η βαθμολογία (σε 15 αγώνες): ΠΟΛΙΣ 28, Φάρος 27, ΓΑΣ Μάνδρας 26, Ιωνικός Νικαίας 26, 'Αρης Νικαίας 25, Εθνικός 24, Ελευθερία Μοσχάτου 23, Πρωτέας Βούλας 22, 'Αλιμος 21, Δραπετσώνα 20, Φοίνικας Πειραιά 20, Προοδευτική 19, ΠΕΡΑ 17, ΑΕ Ρέντη 17. 

Η επόμενη αγωνιστική (07/02): Φοίνικας Πειραιά - Εθνικός (Δ.Α.Κ. Κορυδαλλού, 9:30 μ.μ.), Δραπετσώνα - 'Αρης Νικαίας, Φοίνικας Πειραιά - Πρωτέας Βούλας, ΓΑΣ Μάνδρας - Φάρος, Ιωνικός Νικαίας - ΑΕ Ρέντη, Ελευθερία Μοσχάτου - ΑΛΦ Αλίμου, ΠΕΡΑ - ΠΟΛΙΣ. 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ