ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 14 Μαΐου 2003     (35η Αγωνιστική)
αγώνες ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Εθνικός - Χανιά  0-1

Δεν κατάφερε να κάνει τις ευκαιρίες σε γκολ ο Οκανού

Στα άγνωστα και επικίνδυνα μονοπάτια της Δ' Εθνικής θα βρεθεί κατά 99,9% η ομάδα μας καθώς στον πιο κρίσιμο αγώνα της φετινής χρονιάς γνώρισε την ήττα με 0-1 απο τα Χανιά στο Κερατσίνη. Ο Εθνικός έπαιξε πολύ άσχημα, δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα των Χανίων (οι οποίοι μάλιστα είχαν κατέβει με μόλις 12 παίκτες) και όταν στα τελευταία λεπτά κατάφερε να βρεθεί σε θέση για γκολ, οι παίκτες μας έστελναν την μπάλα στον ουρανό και όχι στην εστία του Λεκίδη. Σχετικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος οπότε θα υποβιβαστουν οι πέντε τελευταίες ομάδες της Γ' Εθνικής.

Ο Εθνικός άφησε να πάει χαμένο το πρώτο 25λεπτο του πανικού των φιλοξενούμενων. Κεφαλιά του Ναστόπουλου στο 1' πέρασε άουτ. Φάουλ του Χαραλαμπόπουλου στο 9' χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Σουτ του Οκανού μέσα από την περιοχή στο 13' πέρασε δίπλα από το δοκάριτου Λεκίδη άουτ. Στο 26' ο Λεκίδης απέκρουσε σουτ του Ναστόπουλου. Οι Χανιώτες από εκείνο το σημείο και μετά άρχισαν να ξεμυτίζουν και έτσι στο 35' ο Ζελενίτσας σταμάτησε την κούρσα και το πλασέ του Βέρμπη.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 52' ο Ατανάσοφ πήρε τη μπάλα με το χέρι και έδωσε στον Παπαδόπουλο ο οποίος πλάσαρε το Βουτσινά και έκανε το 0-1. Και σαν να μην έφτανε αυτό, στο 66' ύστερα από ανατροπή του Βέρμπη από τον Βουτσινά, ο τερματοφύλακας της ομάδας μας είδε την κόκκινη
κάρτα και καθώς είχαν γίνει ολες οι αλλαγές ο Ζελενίτσας έκατσε κάτω από τα δοκάρια. Στο 83' και 90' ο Οκανού έχασε πολύ μεγάλες ευκαιρίες όταν πρώτα η κεφαλιά του και μετά το πλασέ του πέρασαν άουτ.

Με πολλά λάθη η διαιτησία του Ευαγγέλου και των βοηθών του έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κουκουτσέλα (Εθνικό), Πύρένη και Βέρμπη (Χανιά). Την κόκκινη κάρτα είδε ο Βουτσινάς (Εθνικός).

ΕΘΝΙΚΟΣ (Χρήστος Καλλιμάνης): Βουτσινάς, Ζελενίτσας, Ζάρρας, Καλλιμάνης, Θεοδωρόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Οκανού, Κουκουτσέλας, Γρίβας (52' Σκοπελίτης), Μήτσης (64' Κατσόγιαννος), Ναστόπουλος (60' Τσίλιας).

ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Προμπονάς): Λεκίδης, Παρλάκογλου, Πυρένης, Μαρκουλάκης, Βέρμπης, Μισαηλίδης, Δοξάκης, Καλαγκάνης, Παπαδόπουλος, Περράκης, Ατανάσοφ.


ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 14/05/2003
ΣΤΑΔΙΟ: Δημοτικό στάδιο Κερατσινίου
ΣΚΟΡΕΡ: 52' Παπαδόπουλος (Χανιά)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κουκουτσέλας (Εθνικός), Πύρένης και Βέρμπη (Χανιά)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βουτσινάς (Εθνικός)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ευαγγέλου
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ:  δραχμές

Εθνικός Πειραιώς Χανιά
Βουτσινάς
Ζελενίτσας
Ζάρρας
Καλλιμάνης
Θεοδωρόπουλος
Χαραλαμπόπουλος
Οκανού
Κουκουτσέλας
Γρίβας
Μήτσης
Ναστόπουλος
Λεκίδης
Παρλάκογλου
Πυρένης
Μαρκουλάκης
Βέρμπης
Μισαηλίδης
Δοξάκης
Καλαγκάνης
Παπαδόπουλος
Περράκης
Ατανάσοφ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

52ο Σκοπελίτης αντί Γρίβας,
60ο Τσίλιας αντί Ναστόπουλος
64ο Κατσόγιαννος  αντί Μήτσης

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.4t.com

                  
© 2001 Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ