ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Δευτέρα 07 Αυγούστου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

Φάση από την φιλική αναμέτρηση στη Θήβα

Αν και στον Εθνικό την παράσταση τις τελευταίες μέρες κλέβουν οι εξελίξεις στα διοικητικά, οι παίκτες μας συνεχίζουν την προετοιμασία τους εν όψη της νέας σεζόν. Το Σάββατο 05 Αυγούστου, η ομάδα μας επιστρέφοντας από το Πήλιο, έκανε μια στάση στη Θήβα όπου σε φιλική αναμέτρηση επικράτησε με 1-0 της τοπικής ομάδας χάρη σε καταπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στρατάκη, στο 25'. Υπογραμμίζεται ότι ο 23χρονος μέσος έχει σπάσει τα κοντέρ και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποθεώθηκε από τους υπόλοιπους παίκτες, αν και η αναμέτρηση ήταν φιλικού χαρακτήρα. Η ομάδα μας πάντως παρουσιάστηκε αρκετά κουρασμένη λόγω του ταξιδιού της επιστροφής, της αφόρητης ζέστης αλλά και της σκληρής προετοιμασίας στα Χάνια του Πηλίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ: Θωμόπουλος, Πρίπου, Παπαπαναγιώτου, Κουμπούλης, Τζήμας, Ντόβας, Ανθούλης, Στρατάκης, Δεσποτόφσκι, Φιλιππάκος, Καραμαλίκης
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν οι Φαρινόλα, Βιδάλης, Καράμπελας, Μοντεσάτος, Καλλιπολίτης, Νέκος.

ΘΗΒΑ: Σταματίου, Λοϊζίδης, Τσακανίκας, Μαντζούνης, Γιώργας, Καραμέρης, Παπάς, Μοστράτος, Τζόουνς, Μόγκουε, Ανυφαντής.
Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Σακελλαρόπουλος, Μπόλος, Τσαγκαρογιαννάκης, Λίγκος, Τσαγκαλίδης, Παπαευαγγέλου, Κολτσίδας, Χαλούλος.


Στο ημίχρονο της αναμέτρησης ο κος Πηρούνιας, ενημέρωσε και επίσημα τους παίκτες για τις εξελίξεις σχετικά με τις αλλαγές στο ιδιοκτησιακό. Ο πρόεδρος του Εθνικού, σε ομιλία του προς τους ποδοσφαιριστές, δήλωσε ότι κατά 99% η ομάδα μας θα περάσει στα χέρια ενός μπλοκ πολυεθνικών εταιρειών, Κυπριακών και Ελληνικών συμφερόντων. Μάλιστα, εξήγησε ότι ο ίδιος δεν θα φύγει από το αξίωμα του προέδρου, απλά θα είναι άλλοι οι βασικοί χρηματοδότες. Θέλοντας, παράλληλα, να τους εφησυχάσει, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στην ομάδα (υπονοώντας λύσεις συμβολαίων και ανανέωση του έμψυχου δυναμικού) τονίζοντας πως δεν θα φύγει κανένας από το σύλλογο.
 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ