ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

'Αλλα ισχυρίζεται ο Πηρούνιας

Την αντίδραση του πρώην προέδρου του Εθνικού, Νίκου Πηρούνια προκάλεσε η συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Τρίτη 10/10 ο Φοίβος Μορίδης. Ο τελευταίος τόνισε ότι αν μέχρι τη Δευτέρα δεν τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες για την παραχώρηση των μετοχών, θα αποχωρήσει.

Σε ανακοίνωσή του, ο Πηρούνιας κάνει λόγο για επικοινωνιακά τρικ και τονίζει ότι δεν έχει πάρει ακόμη λεφτά για την αγορά της ΠΑΕ. Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Εθνικός έχει μέλλον και παρόν και κανένας παράγοντας ή αιτία δεν μπορεί να διασαλεύσει αυτήν την πραγματικότητα. Εδώ που έφτασε ο Εθνικός με κόπο, αγώνα και θυσίες, ανεπιστρεπτί δεν γυρνάει πίσω. Ο καθένας μας κρίνεται από τις πράξεις, τα έργα και τα αποτελέσματά του. Επικοινωνιακά, θεωρητικά, τρικ πολλαπλών ανακριβειών δεν με ακουμπάνε διότι άμεσα θα καταρρεύσουν με την πραγματική διάσταση που θα γνωστοποιηθεί άμεσα. Οι τυπικές παραλείψεις εκατέρωθεν των μερών δεν είναι η σημαία του προβλήματος διότι αλλού είναι το αίτιον του προβλήματος. Βεβαιώνω ανυπερθέτως ότι δεν έχω λάβει ούτε ένα ευρώ. Στην ομάδα τα έξοδα μέχρι 31 Αυγούστου, τα πλήρωσα όλα εγώ, οι προς συμφωνία νέοι επενδυτές έχουν πληρώσει τη μισθοδοσία του μηνός Σεπτεμβρίου 62.000 ευρώ και έχουν καλυφθεί από τα διαρκείας που εισέπραξαν. Όλα τα άλλα αναγραφόμενα στον Τύπο είναι πρωτοβουλίες, χωρίς δική μου συγκατάθεση που εξυπηρετούν τους σκοπούς αυτών που τις δημιούργησαν. Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υφίσταται θα γνωστοποιηθεί στον Τύπο και στον κόσμο του Εθνικού και τότε θα αποδειχθεί η πραγματικότητα της κατάστασης. Συμφωνητικό μεταβίβασης, πώλησης για τέσσερα χρόνια δείχνει ότι μόνο εμπορικά και οικονομικά δεν είδα ποτέ τον Εθνικό. Συνιστώ ηρεμία, σύμπνοια, ενότητα για να ξεπεράσουμε μια άσχημη πραγματικότητα των τεσσάρων βαθμών της ομάδος και τις τέσσερις συνεχείς ήττες και αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όλοι μαζί θα φέρουμε νικηφόρα αποτελέσματα".

Δεν τήρησε τη συμφωνία ο Πηρούνιας σύμφωνα με τον κ. Μορίδη

Ανακοίνωση όμως εξέδωσε και ο Μορίδης και για μια ακόμη φορά τόνισε ότι ο Πηρούνιας δεν έχει φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του. Η συμπληρωματική δήλωση του, είναι η ακόλουθη:

"Σε συνέχεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου και παρά το γεγονός ότι είμαι υπέρμαχος του δόγματος, τα εν οίκω μην εν δήμω, αναγκάστηκα να δώσω και τη χθεσινή συνέντευξη, αλλά να κάνω και τη σημερινή δήλωση, διότι δυστυχώς τα εσωτερικά θέματα του Εθνικού είχαν βγει στις εφημερίδες πολύ πριν, μέσα από ρεπορτάζ, συνέντευξη του κ. Πηρούνια, αλλά και ψιθύρους που διαδίδονται την τελευταία εβδομάδα! Όπως ανέφερα και χθες, τιμώ τον κ. Πηρούνια για ό,τι έχει κάνει στον Εθνικό και για ό,τι προσφέρει! Αλλά, όταν διαβάζω στον Τύπο σήμερα ότι από το περιβάλλον του κ. Πηρούνια, διέρρεε η είδηση ότι αν δεν πληρώσω τη μεταβίβαση, δεν πρόκειται να γίνει και ότι δεν παίρνω τσάμπα την ομάδα, θα ήθελα να κάνω τη σημερινή συμπληρωματική δήλωση. Σε μια ευνομούμενη κοινωνία, τα συμβόλαια και οι υπόγραφες είναι για να τιμούνται! Σας κοινοποιώ, λοιπόν, φωτοαντίγραφο του συμβολαιογράφου το οποίο ο δικηγόρος του Εθνικού επί κ. Πηρούνια, ετοίμασε και υπογράψαμε και οι δύο, το οποίο αναφέρει ρητά: Η καταβολή της πρώτης δόσης του τιμήματος από εμένα προς τον κ. Πηρούνια θα γίνει τρεις (3) ημέρες αφότου η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού επικυρώσει τη μεταβίβαση των μετοχών σε μένα! Και για να είχαμε πάει στην ΕΕΑ μέχρι τώρα, έπρεπε η διοίκηση Πηρούνια να είχε εδώ και πολλές εβδομάδες επιλύσει τις διάφορες εκκρεμότητες που όλοι ξέρουν ότι υπάρχουν. Και μέχρι χθες, ενώ έγινε και ύστατη συνάντηση με τον κ. Πηρούνια και δεσμευτήκαμε και οι δύο γραπτώς ότι μέχρι τις 3 Οκτωβρίου θα ήταν όλα εντάξει, τίποτα δεν έγινε! Αφήνω, λοιπόν, στην κρίση των χιλιάδων υγιών Εθνικών, που αγωνιούν για την τύχη της ομάδας, τις διάφορες εκ του πονηρού διαδόσεις και ενέργειες. Όσο για "τσάμπα", τα 720.000 ευρώ που έχουν μπει μέχρι τώρα από εμένα, δίνουν την απάντηση!".

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ