ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στο Πήλιο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίζεται ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκος Γκουλής μετά την πρώτη βδομάδα προετοιμασίας στο Πήλιο. Η διάθεση, η αγωνιστικότητα, η προθυμία, ο ζήλος και το σθένος, τα στοιχεία με τα οποία πλειοδοτούν καθημερινά οι παίκτες μας στις προπονήσεις πρωί μεσημέρι και απόγευμα ξεχειλίζουν γεγονός που χαροποιεί τον τεχνικό της ομάδας, ο οποίος έχει δει στην πρώτη αυτή εβδομάδα όλα όσα θα περίμενε από τους παίκτες στη δεδομένη φάση του προπονητικού πλάνου.

Παράλληλα με την προετοιμασία, συνεχίζονται η παρέλαση ποδοσφαιριστών που είναι υποψήφιοι για να καλύψουν θέσεις στο έμψυχο δυναμικό. Πάγια θέση του Νίκου Γκουλή είναι η απόκτηση τουλάχιστον τεσσάρων με πέντε παικτών που θα αποτελέσουν επιλογές πρώτης γραμμής. Το σίγουρο είναι πως οι παίκτες αυτοί θα προέρχονται από τη διεθνή αγορά αφού είδη στο Πήλιο δοκιμάζεται ο Κροάτης Μίρκο Πλάντιτς (έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις), δύο Νιγηριανοί και ένας Ούγγρος. Πάντως σε ότι αφορά την περίπτωση των δύο Αφρικανών, δεν φαίνεται να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του Γκουλή, ο οποίος έχει αποφασίσει να καταλήξει σε μια βάση 23 ποδοσφαιριστών που θα συγκροτούν και το φετινό ρόστερ.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το Σαββατοκύριακο, η ομάδα μας ολοκλήρωσε τη συμφωνία με τη Λάρισα για την απόκτηση του Αμπουνά. Ο Αφρικανός αναμένεται να μεταβεί στο Πήλιο προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερο αισιόδοξοι εμφανίζονται στον Εθνικό σχετικά με την περίπτωση του Νταμιάνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση βρίσκεται πολύ κοντά σε οικονομική συμφωνία με την Μοντεβιέδο Γουόντερερς, γεγονός που θα ανοίξει το δρόμο της επιστροφής του Τσέλο στην Ελλάδα καθώς ήδη ο παίκτης και η ομάδα τα έχουν βρει στο οικονομικό.

Τέλος να υπενθυμίσουμε πως παρελθόν αποτελεί από την ομάδα μας ο Φλορίν Πρίπου. Η διοίκηση αποφάσισε να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου με τον Ρουμάνο αμυντικό, καθώς ο παίκτης δεν ήταν ικανοποιημένος με τις οικονομικές απολαβές που θα είχε την φετινή χρονιά.
Στον Αίαντα Σαλαμίνας θα αγωνίζεται και ο 'Οθωνας Τερλελής καθώς παραχωρήθηκε δανικός.

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ