ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

Απάντηση στις δηλώσεις του Πηρούνια ο κος Μορίδης

Με αφορμή τη δήλωση που έστειλε ο κος Πηρούνιας στον τύπο την Τετάρτη 11/10, ο Φοίβος Μορίδης απάντησε σε αυτά που του καταλόγισε ο πρώην πρόεδρος. Αναλυτικά η απάντηση έχει ως εξής:

Χθες ανέφερα στη δήλωση μου, ότι σε μια ευνομούμενη κοινωνία, τα συμβόλαια και οι υπογραφές είναι για να τιμώνται! Απέστειλα στα ΜΜΕ το υπογεγραμμένο συμφωνητικό μεταβίβασης που είχε ετοιμάσει ο δικηγόρος του κ. Πηρούνια και υπογράψαμε και οι δυο στις 12 Αυγούστου 2006. Κ αυτό ακόμη αμφισβητήθηκε από το κ. Πηρούνια με χτεσινές του δηλώσεις!!! Αμφισβητεί δηλαδή την υπογραφή του;

Λέει ότι θα δώσει το συμφωνητικό στη δημοσιότητα. Ας το δώσει! Εγώ το έδωσα από χτες! Εκτός κι αν υπάρχει άλλο που δε γνωρίζω στο οποίο προφανώς δεν θα υπάρχει πάνω η δική μου υπογραφή!

Αναφέρεται ο κ. Πηρούνιας σε επικοινωνιακά τρικ και σε δικές μου ανακρίβειες του 85-90% αυτών που είπα. Τα αδιαμφισβήτητα γεγονότα και τα γραπτά δε μπορούν ποτέ να αλλοιωθούν με τρυκ! Ό,τι παρουσίασα ήταν γραπτό! Και οι λευκές σελίδες των μετοχών, και ο μέτοχος που φαίνεται στο συμφωνητικό ότι μου πούλησε μετοχές και ο ίδιος παρουσιάστηκε μπροστά σε όλους και είπε ότι ουδέποτε κατείχε μετοχές-οπότε πως μου τις πούλησε;;- και το συμφωνητικό μεταβίβασης και το υπογραμμένο συμφωνητικό που έθετε χρονικό όριο τις 3 Οκτωβρίου ότι όλα θα τακτοποιούνταν! Παρουσιάστηκαν ΟΛΑ και ήταν όλα υπογραμμένα τόσο από τον κ. Πηρούνια όσο και από μένα. Αυτά είναι τρικ;

Αλλά δυστυχώς άλλοι χρησιμοποιούν επικοινωνιακά τρικ. Διατείνεται ο κ. Πηρούνιας ότι όλα τα έξοδα της ομάδας μέχρι 31 Αυγούστου πληρώθηκαν από αυτόν και ότι τα μόνα χρήματα που πλήρωσα ήταν 62.000 ευρώ- όπως λέει μισθοί παικτών Σεπτεμβρίου (!!!)- και αυτά πληρώθηκαν από τα εισιτήρια διαρκείας!

ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΛΗΘΕΣΤΕΡΟΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕΡΟΝ!

Οι ποδοσφαιριστές όπως μου ανέφεραν οι αρχηγοί τους, δεν πληρώθηκαν ούτε 1 ευρώ από τότε που ξεκίνησε η προετοιμασία τους! Τα πρώτα τους χρήματα - μισθό Αυγούστου- τα πήραν από εμένα μετρητά (62.000 ευρώ) στις 5 Σεπτεμβρίου! Όταν καλά καλά δεν είχαμε καν ανακοινώσει τα εισιτήρια διαρκείας!

Πληρώθηκαν επίσης σε μετρητά από εμένα προηγούμενες οφειλές σε Φ.Π.Α, ΙΚΑ κλπ., τα χρήματα στην ομάδα του Νταμιάνο για να μην τον χάσουμε, καθώς και τα παράβολα για να μπορέσει η ομάδα να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα και κύπελλο και να θεωρήσει εισιτήρια!

Σε μετρητά πληρώθηκαν επίσης δεκάδες χιλιάδες ευρώ σε προκαταβολές μεταγραφών, έξοδα ομάδας, μισθούς υπαλλήλων, ενοίκια για σπίτια κλπ κλπ κλπ.! Πόσο εύκολο είναι αλήθεια, να παραποιούμε με επικοινωνιακά τρικ την ίδια την ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!

Και τέλος διαψεύδω κατηγορηματικά ότι στο συμφωνητικό που υπογράψαμε, αναφέρεται ότι ο κ. Πηρούνιας θα παρέμενε Πρόεδρος κι εγώ απλά Διευθύνων Σύμβουλος! Εξάλλου εξ' όσον γνωρίζω, ούτε στο προηγούμενο Δ.Σ επί δικής του ιδιοκτησίας, ήταν πρόεδρος!

Ειλικρινά συνδέθηκα απίστευτα με τον Εθνικό και τον κόσμο του αυτούς τους δυο μήνες που είμαι στην ομάδα και θέλω να συνεχίσω αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί. Τα μηνύματα από τον ερασιτέχνη Εθνικό, τους τρεις συνδέσμους φιλάθλων και τις εκατοντάδες επώνυμους και ανώνυμους εθνικούς με στήριξη στο πρόσωπό μου είναι συγκινητικά.

Αναμένω λοιπόν με αγωνία να ολοκληρωθούν οι «τυπικές» λεπτομέρειες που λέει ο κ. Πηρούνιας ότι υπάρχουν ,ώστε να μεταβιβαστεί και τυπικά η ΠΑΕ και να πάρει τα χρήματα που ο ίδιος μου ζήτησε, τα οποία όπως λέει δείχνουν ότι δεν είδε καθόλου εμπορικά τον Εθνικό!

Διαβεβαιώνω όλους τους Εθνικούς ότι θα κάνω ότι μπορώ για να πάει μπροστά η ομάδα και να πετύχει τους στόχους της. Ότι και να προκύψει πάντως, θα είμαι πάντα δίπλα στον Εθνικό!
 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ