ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

Δεν τήρησε τη συμφωνία ο Πηρούνιας σύμφωνα με τον κ. Μορίδη

Σημαντικές ειδήσεις προέκυψαν από τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Φοίβος Μορίδης αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί στον Εθνικό. Ο Κύπριος επιχειρηματίας, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες είναι ο επικεφαλής του συλλόγου, επιβεβαίωσε ότι ακόμα δεν είναι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ νομικά, αφού υπάρχουν ορισμένα τυπικά θέματα που χρειάζονται ενέργειες του Νίκου Πηρούνια.

Στο ξενοδοχείο "Metropolitan", μπροστά σε περίπου 300 άτομα που δημιούργησαν ζεστή και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, ο κ. Μορίδης έδωσε διορία μέχρι τη Δευτέρα (16/10) στην Πολιτεία και στον κ. Πηρούνια για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ιδιοκτησίας του Εθνικού, αλλιώς, υπογράμμισε, θα αποσυρθεί από το προσκήνιο. " Αν δεν κατατεθούν τα απαραίτητα έγγραφα στο Υπουργείο Ανάπτυξης ως τη Δευτέρα, θα αποχωρήσω από την ομάδα. Αντιμετωπίσαμε από την αρχή πολλά προβλήματα, αλλά είχα πει ότι θα παλέψω και αυτό θα κάνω για το καλό του Εθνικού " δήλωσε χαρακτηριστικά, με τον κόσμο που παρευρέθηκε να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Με το πέρασμα των λεπτών, η συνέντευξη Τύπου εξελίχθηκε σε μία ανοιχτή συζήτηση, σε ένα είδος forum, μεταξύ του κοινού και του κ. Μορίδη, ο οποίος απαντούσε στις ερωτήσεις του κόσμου, ενώ προτάθηκαν ακόμα και λύσεις για το αδιέξοδο που φαίνεται να υπάρχει.

Σε ερώτηση για το αν η κατάσταση είναι αναστρέψιμη, ο Κύπριος επιχειρηματίας τόνισε: "Δεν ξέρω αν είναι αναστρέψιμη, ξέρω ότι χρειάζονται πολλά χαρτιά και ότι θα έχουμε καθυστερήσεις. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω πάρει την ομάδα. 'Εχω δώσει περίπου ένα εκατομμύριο και δεν ξέρω πως μπορεί να βγει το μπάτζετ".

Ο κος Μορίδης κατηγόρησε επίσης τον Νίκο Πηρούνια ότι δεν τακτοποίησε τις εκκρεμότητες για τις οποίες είχε δεσμευτεί, με αποτέλεσμα να χαθούν χορηγίες ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ από πολυεθνική εταιρία και από ΔΕΚΟ.

300 περίπου φίλαθλοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση

Το ζήτημα Γκουλή

'Ένα μεγάλο κεφάλαιο είναι η αλλαγή προπονητή. Ο Νίκος Γκουλής, ενώ είχε την δεδηλωμένη στήριξη του Μορίδη πριν το ματς με την Καλαμάτα κι ενώ αναζητούσε, σε συνεργασία με τον πρόεδρο του Εθνικού, κατοικία, την Δευτέρα μετά το ματς αποτέλεσε παρελθόν. Χαρακτηριστικά δήλωσε
: "Τον λόγο αλλαγής δεν μπορώ να τον πω λόγω του ποινικού δικαίου. Δεν έχει σχέση με το αποτέλεσμα στην Καλαμάτα. Αν έχετε δει εσείς προπονητή να γυρίζει στην εξέδρα κατά τη διάρκεια του αγώνα και να λέει στον κ .Πηρούνια 'πρόεδρε, τσάκισε τον διαιτητή', τι να πω; Αυτή είναι η σεμνότητα; Η ομάδα είχε χωριστεί σε παίκτες του Μορίδη και παίκτες του Γκουλή. 'Ολοι δικοί του Εθνικού είναι. Ο Γκουλής είχε λίστα παικτών για να φύγουν και μέσα σε αυτήν και τον Φιλιππάκο που κόστισε 40.000 ευρώ και με τον μάνατζερ του οποίου ήμουν συμμαθητής και ήρθα σε σύγκρουση. Στον αγώνα, όμως, ο Φιλιππάκος έπαιξε κανονικά! Αυτό είναι το ήθος;".
 


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ