ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2006
νέα  ποδόσφαιρο 

Απίστευτες σκηνές στο αεροδρόμιο

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν την Παρασκευή στο αεροδρόμιο κατά την αναχώρηση της αποστολής του Εθνικού για την Κομοτηνή όπου το Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει η αυλαία της δέκατης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.

Όλα άρχισαν όταν ο τεχνικός Λύσανδρος Γεωργαμλής είδε στο αεροδρόμιο τους Παγούδη και Κουμπούλη, οι οποίοι αν και δεν είχαν επιλεγεί στην αποστολή, ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν με την ομάδα με απόφαση του Νίκου Πηρούνια!

Ο Αθηναίος προπονητής εξοργίστηκε και τόνισε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί ευθεία παρέμβαση στο έργο του, λέγοντας ότι μετά από αυτό δεν πρόκειται να ταξιδέψει με την ομάδα. Τελικά, βρέθηκε λύση και οι δύο παίκτες αποφασίστηκε να μείνουν στην Αθήνα, ενώ ο Γεωργαμλής έπειτα από παράκληση των ποδοσφαιριστών άλλαξε γνώμη και ετοιμάστηκε να φύγει μαζί τους.

Λίγο αργότερα, όμως, πληροφορήθηκε ότι -από λάθος- δεν υπήρχε εισιτήριο για τους Εμπολί, Μάρκες και τον συνεργάτη του Λάμπρο Κασάπογλου. Ο Γεωργαμλής δεν θέλησε να τους αφήσει στην Αθήνα και έμεινε μαζί τους, ενώ οι υπόλοιποι αναχώρησαν. Όλοι τους έβγαλαν εισιτήρια για την Κομοτηνή στην οποία θα μεταβούν το πρωί του Σαββάτου. Πάντως, ο Αθηναίος προπονητής τόνισε στον Μορίδη και στους ποδοσφαιριστές ότι ο αγώνας με τον Πανθρακικό θα είναι ο τελευταίος του με την ομάδα του Πειραιά. Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως από τον Εθνικό θα αποχωρήσουν και αρκετοί παίκτες.

Στην Κομοτηνή δεν μετέβησαν οι Τσιάρτας και Ράγιεβιτς λόγω τραυματισμού. Ο τελευταίος θα μεταβεί και στη Γιουγκοσλαβία για να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Μορίδη ταξίδεψε με την ομάδα, αλλά έμεινε σε άλλο ξενοδοχείο. Παράλληλα, οι δικηγόροι του Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Βασιλική Στράντζια με δελτίο Τύπου που εξέδωσαν, τόνισαν ότι το δικαστήριο απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα του Πηρούνια, άρα νομικά η κατάσταση στην ΠΑΕ διατηρείται ως έχει και πως όλα θα κριθούν στα δικαστήρια στις 12 Μαρτίου.

Μετά το περιστατικό ο Λύσανδρος Γεωργαμλής δήλωσε: «Θα κοουτσάρω την ομάδα για να μην μείνουν μόνα τους τα παιδιά. Η κίνηση του κυρίου Πηρούνια είναι ανεξήγητη. Εγώ είπα ήδη στον κύριο Μορίδη ότι παραιτούμαι. Απλώς σέβομαι την ιστορία του Εθνικού, γι' αυτό και τα ταξιδέψω το Σάββατο για να είμαι στο πλευρό της ομάδας. Υπηρέτησα το σύλλογο ως παίκτης και ως προπονητής και δεν μπορώ να τον αφήσω έτσι».


 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ