ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Σάββατο 24 Ιουνίου 2006  
νέα  ποδόσφαιρο 

Δεν δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις στον Ντα Σίλβα για να παραμείνει

Μετά την αποχώρηση του Ντα Σίλβα ο οποίος δήλωσε αδυναμία να ανταποκριθεί λόγω ηλικίας στις ανάγκες της ομάδας στη Β' Εθνική (σύμφωνα με τα λεγόμενα των διοικούντων) και υπέγραψε στο Κορωπί, και ο Γιώργος Ανθούλης αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα μας. 'Υστερα και από την δεύτερη επαφή που είχαν και οι δύο πλευρές δεν βρέθηκε η τομή στη χρονική διάρκεια, αλλά κυρίως στους όρους της νέας συμφωνίας που αφορά όχι τον πρώτο, αλλά τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που του πρότειναν οι διοικούντες, με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να βρεθούν πια σε αγεφύρωτη διάσταση. Το ζητούμενο πάντως στην περίπτωση του Ντα Σίλβα είναι αν δόθηκαν στον Βραζιλιάνο οι απαραίτητες προϋποθέσεις που ο ίδιος ζήτησε για να μην εγκαταλείψει τελικά την ομάδα μας και να πάει στα Μεσόγεια.

Την ίδια ώρα, πέρα από τις δύο απώλειες του Ντα Σίλβα και του Ανθούλη, η ομάδα μας έχει να ασχοληθεί με τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις που επιδέχονται ερωτηματικό. Αυτές έχουν να κάνουν με τους Μανώλη Θωμόπουλο, Μαρίν Πετρόφ, Μαρτσέλο Νταμιάνο και Φλορίν Πρίπου. Σε ότι αφορά τον πρώτο, πλέον ανήκει και πάλι στον Εθνικό αφού ναυάγησε η μεταγραφή του στον Ατρόμητο και απομένει να αποδειχθεί αυτό με την παρουσία του στην πρώτη επίσημη της ομάδας στις αρχές Ιουλίου. Σε ότι αφορά τους ξένους, ο Μαρτσέλο Νταμιάνο σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες είναι θετικός στο να γυρίσει στην ομάδα μας αφού άλλωστε δεσμεύεται και με συμβόλαιο, ενώ στην ίδια ακριβώς θέση βρίσκεται και ο Φλορίν Πρίπου που έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο. Η τελευταία εκκρεμότητα έχει να κάνει με τον Πετρόφ, στον οποίο έγινε πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας, όμως απέχει αρκετά από τις οικονομικές απαιτήσεις του Βούλγαρου.

Σε ότι αφορά στα οργανωτικά θέματα, από την ερχόμενη Δευτέρα ο Νίκος Γκουλής με τους συνεργάτες του θα επισκεφτούν τα προπονητικά κέντρα Καλαβρύτων, Πηλίου και Καλαμάτας, προκειμένου να επιλεγεί ο χώρος του βασικού σταδίου προετοιμασίας, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 17 ή 20 Ιουλίου έως και τις 2 ή 5 Αυγούστου. Παράλληλα η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας θα γίνει στις 3 Ιουλίου στο γήπεδο του Π. Φαλήρου, όπου θα δοκιμαστούν και οι προς απόκτηση 'Ελληνες και ξένοι με τους οποίους βρίσκεται ήδη σε συζήτηση η ομάδα. Σύμφωνα άλλωστε με τις εισηγήσεις του Γκουλή αναμένεται η προσθήκη πέντε έως έξι ποδοσφαιριστών.

Στο μεταξύ από τις 22 του μήνα έχει σταλεί στον ΟΣΦΠ επιστολή με θέμα την παραχώρηση χρήσης του γηπέδου Καραϊσκάκη και από τον Εθνικό. Παράλληλα επιστολή εστάλη και προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Ορφανό, για την παραχώρηση προπονητικών κέντρων με φυσικό χλοοτάπητα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Τέλος, στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης της διοικητικής δομής για την καλύτερη λειτουργία της ΠΑΕ, θεσμοθετήθηκε θέση μάνατζερ - τεχνικού διευθυντή στην ομάδα, την οποία κατόπιν αξιολόγησης κατέλαβε ο 35χρονος Γιώργος Χατζηδημητρίου, ο οποίος υπέβαλε το σχέδιο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας της ομάδας.
 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ