ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Κυριακή 18 Μαρτίου 2007  
τρίτο ημίχρονο Εθνικός Αστέρας - Εθνικός 

     Πανώ από 500 φίλοι του Εθνικού βρέθηκαν στη Καισαριανή

Μαζική η παρουσία του κόσμου μας για άλλη μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι, παρά το τσουχτερό εισιτήριο των 15 ευρώ. Πάνω από 500 φίλοι του Εθνικού μετέτρεψαν το γήπεδο του Αστέρα, σε έδρα της ομάδας. Την ίδια ώρα, οι γηπεδούχοι με το ζόρι είχαν 200 άτομα στην κερκίδα τους.

Προκλητική η συμπεριφορά των παικτών του Αστέρα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα, και σε πολλές φάσεις αντισυναδελφική. Μετά τη λήξη του αγώνα, ορισμένοι παίκτες των γηπεδούχων προσπάθησαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια μας, όπως και άλλα άτομα από τον πάγκο. Δεν πειράζει όμως, τους ευχόμαστε καλή τύχη του χρόνου στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Η σωτηρία τους του χρόνου θα είναι δύσκολη.

Πραγματικά δεν υστέρησε κανείς από τους παίκτες μας, όλοι έδωσαν το 100% των δυνατοτήτων τους. Θα ξεχωρίζαμε το Μάτεγιτς, που έκανε καταπληκτικό παιχνίδι, ο Νταμιάνο αρχίζει στα τελευταία παιχνίδια να θυμίζει τον παίκτη που λατρέψαμε πέρσι, ο Δωροβίνης ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας, ο Βιδάλης καθάριζε παντού, όπως κι ο σταθερότατος Θωμόπουλος. Τραυματίας αποχώρησε ο Ναλιτζής.

Για άλλη μια φορά ο Νίκος Γκουλής έδειξε τι θα πει προπονητής. Χωρίς φτηνές δικαιολογίες προκατόχων του που ζητούσαν πίστωση χρόνου μετά από 2 μήνες και 6 ήττες, με το καλημέρα μας έκανε και πάλι ομάδα, όπως και στην πρώτη θητεία του. Και να σκεφτεί κανείς ότι δυστυχώς υπήρχαν οπαδοί μας που χάρηκαν με την απόλυσή του το Σεπτέμβρη. Αυτό το έγκλημα κόστισε μια χρονιά στην ομάδα μας.
 

Η συνέντευξη τύπου

Νίκος Γκουλής: Πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από έναν βαθμό. Είχαμε τις περισσότερες ευκαιρίες, ενώ σε μερικές φάσεις έχουμε και τις ενστάσεις μας. 'Οταν κερδίζει κανείς ένα πόντο εκτός έδρας, σκέπτεται ότι πρέπει να είναι ευχαριστημένος. 'Ομως εμείς έπρεπε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς.

Από τις λιγοστές φορές που οι απόψεις δύο προπονητών ταυτίζονται σε ότι αφορά την κριτική του αγώνα, καθώς Νίκος Γκουλής και Αντώνης Μανίκας συμφώνησαν σε όλα σχετικά με την αναμέτρηση της Καισαριανής. Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Εθνικού Αστέρα: Νομίζω ότι ο Εθνικός ήταν η ομάδα που ήθελε πιο πολύ το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας είχαμε το άγχος για να φτάσουμε στη νίκη και δεν πιστεύω ότι δικαιούμασταν κάτι παραπάνω από αυτό που πήραμε.

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ