ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Ο δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Δημαρχείο του Πειραιά μεταξύ της Πανεθνικής κίνησης και της Δημοτικής αρχής της πόλης, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος το μέλλον του Εθνικού. Το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Χρήστος Αγραπίδης, ο αντιδήμαρχος Τάσος Καρλές και μέλη από το δημοτικό συμβούλιο. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο Σταύρος Δελημάνης, ο Νίκος Αναστασίου, αρκετοί φίλοι της ομάδας μας, αλλά και ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης με αρκετούς ποδοσφαιριστές. Το θέμα που συζητήθηκε ήταν η σύσταση μιας διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αναλάβει προς το παρόν τις τύχες της ομάδας, ενώ αναμένεται να δοθεί και οικονομική βοήθεια από το δήμο Πειραιά. Μάλιστα έγιναν γνωστά και τα ονόματα που θα αποτελούν την προσωρινή επιτροπή σωτηρίας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται αυτό του δημάρχου Πειραιά, Χρήστου Αγραπίδη, ως ένδειξη συμπαράστασης στην συγκινητική προσπάθεια για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο. Στην επιτροπή συμμετέχουν επίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Τάκης Κουβάτσος, ο αντιδήμαρχος Αναστάσιος Καρλές αλλά και ο Νίκος Αναστασίου με τους Λάκη Μερτίκα, Νίκο Απέργη, Μανώλη Νιαγάσα, Ανδρέα Σκουνάκη και Παναγιώτη Παπαντωνίου. Την ίδια ώρα, έχει ανοιχτεί λογαριασμός (17776539649) στην Εθνική Τράπεζα, τον οποίο διαχειρίζεται ο Λάκης Μερτίκας, με σκοπό τις πληρωμές των παικτών. 'Ηδη έχει συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο μέχρι την Παρασκευή θα έχει μοιραστεί στους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Βασικό ρόλο εξακολουθεί να διαδραματίζει ο γνωστός καρδιοχειρούργος Νίκος Αναστασίου, ο οποίος μάλιστα χθες προχώρησε σε νέες κινήσεις εξόφλησης των χρεών προς τους Συρίγο και Καρασάββα. Από μέρα σε μέρα, άλλωστε θα διοριστεί επιτροπή από το πρωτοδικείο, η οποία σε πρώτη φάση θα καθοδηγήσει το σωματείο μέχρι να βρεθεί οριστική λύση.   

09-09-2002: Αγανακτισμένοι είναι οι διοικούντες του Εθνικού Πειραιώς με τις εξελίξεις, ή μάλλον με τις
μη εξελίξεις στο θέμα του γηπεδικού. Η καθυστέρηση στο να βρεθεί λύση, ανάγκασε τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να εκδώσει ανακοίνωση (9/9/2002) με την οποία εκφράζει τα παράπονά της σχετικά με το θέμα. Μάλιστα αναφέρουν ότι συμφωνούν με τις θέσεις του Ολυμπιακού. Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Ο Εθνικός Πειραιά δια του Προέδρου Ευάγγελου Μπέη εκφράζει την αγανάκτησή του για την καθυστέρηση εξεύρεσης λύσης στο θέμα της 
επαναλειτουργίας του σταδίου Καραϊσκάκη. Επειδή ελάχιστοι από τους εμπλεκόμενους φορείς γνωρίζουν πραγματικά το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά εξαιτίας της ανυπαρξίας αθλητικών εγκαταστάσεων για τα τοπικά σωματεία, χαιρετίζουμε τις αλλεπάλληλες προτάσεις του Ολυμπιακού και τον καλούμε σε λήψη πρωτοβουλίας έναντι του Εθνικού Πειραιά με σκοπό την προστασία των συμφερόντων της πόλης μας αλλά και του ελληνικού αθλητισμού. 

 

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ