ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2003
νέα  ποδόσφαιρο 

     Τρίτη παραίτηση του Κατσικογιάννη...

Οι παίκτες της ομάδας μας έδωσαν παράταση προθεσμίας, προκειμένου να βρεθεί λύση σε ότι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς, κι έτσι από κοινού πήραν την απόφαση να επιτρέψουν την καθυστέρηση για μια εβδομάδα της εκδίκασης της προσφυγής, που έχουν καταθέσει ομαδικά η οποία ήταν προγραμματισμένη να γίνει σήμερα.

Την ίδια ώρα επίκειται συνάντηση του υποψηφίου αγοραστή Σταύρου Ζαντίδη με το γενικό γραμματέα , Νίκο 'Εξαρχο προκειμένου προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να ενισχύσει η ΓΓΑ με επιχορήγηση τον Εθνικό. Στο μεταξύ η προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα συνεχίζεται, με τους παίκτες να προπονούνται (όσοι πηγαίνουν δηλαδή) μόνοι τους μετά την αποχώρησή του για τρίτη φορά φέτος (ίσως αποτελεί και ρεκόρ στα παγκόσμια χρονικά) του Παναγιώτη Κατσικογιάννη. Ο τελευταίος ξεκαθάρισε με δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει την ομάδα στη Θεσσαλονίκη, ενώ τόνισε ότι ο Εθνικός χρειάζεται τουλάχιστον δέκα μεταγραφές για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. 'Προσωπικά δεν αντέχω την ήττα με τίποτα (αν και φέρει μεγάλη ευθύνη για το αποτέλεσμα με το Λεωνίδιο καλό θα ήταν να αναλαμβάνει και λίγο τις ευθύνες του και όχι να τα ρίχνει αλλού). Το να κατεβαίνουμε κάθε Κυριακή με μένα στο πάγκο δεν είναι λύση.

Με τα Χανιά, τη Νίκη Βόλου, τους Λύκους και το Λεωνίδιο, η ομάδα προσπάθησε μόνη της, αλλά η αλήθεια είναι πικρή. Μερικοί ποδοσφαιριστές δεν είναι άξιοι να παίζουν ούτε στα τοπικά του Πειραιά' τόνισε ο Κατσικογιάννης, για να καταλήξει: 'Οι συνθήκες είναι τραγικές. Θέλουμε οπωσδήποτε δέκα μεταγραφές για να μπορέσει ο Εθνικός να ορθοποδήσει. Ο Ζαντίδης έχει βάλει χρήματα στην ομάδα χωρίς να είναι πρόεδρος. Πολλές μεγάλες ομάδες, όπως η Δόξα Δράμας και ο Πιερικός, βρίσκονται στη Δ' Εθνική και ξεκινούν σήμερα από την αρχή. 'Οσο πικρό και να είναι αυτό θα πρέπει να συμβεί και στον Εθνικό'.

Τέλος παρελθόν πρέπει να θεωρείται ο Μάξιμος Κατικαρίδης, ο οποίος έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα να συνεχίσει την καριέρα του στο Βύζαντα.

 

 

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ