ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET


 

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Ο Νίκος Αναστασίου

28-09-02: 'Ενα ακόμα βήμα προκειμένου να αρθεί το διαφαινόμενο αδιέξοδο έγινε στον Εθνικό. Με πρωτοβουλία του κ. Αναστασίου συστάθηκε 14μελής επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από τον ίδιο και τους Αναστάσιο Καρλέ, Δημήτρη Παρασκευόπουλο, Παύλο Παπαντωνίου, Στάυρο Δελημάνη, 'Ακη Καραμολέγκο, Ηλία Φιλλιπάκο, Λάκη Μερτίκα, Γιώργο Ξυδέα, Μιχάλη Καλλέργη, Γιάννη Αποστόλου, Μιχάλη Ανυφαντάκη, Πέτρο Σοφιανόπουλο και Γιάννη Αλβέρτο.

 Παράλληλα υπεύθυνοι του τεχνικού επιτελείου και συνδετικοί κρίκοι
διοίκησης - ποδοσφαιρικού τμήματος ορίστηκαν οι Παναγιώτης Κοτίδης και Ξενοφών Ασλάνης οι οποίοι θα είναι και συνεργάτες του Κατσικογιάννη. Πάντως εκτός από αυτό υπάρχει και μια ακόμη ευχάριστη είδηση καθώς ύστερα από διακανονισμό που επήλθε, οι Καρασάββας και Συρίγος απέσυραν τις προσφυγές τους. 

Εν τω μεταξύ ύστερα από δέκα χρόνια περίπου η ομάδα μας απέκτησε τα δικά της γραφεία (οδός Αγ. Κωνσταντίνου 13, 8ος όροφος, τηλ. 010 4178896) τα οποία είναι μια ευγενική προσφορά του κ. Φιλλιπάκου. Τέλος λόγω προβλήματος με το χόρτο του γηπέδου της Μάνδρας (θα κλείσει για τρεις μήνες) η ομάδα μας είναι πλέον αναγκασμένη να ψάξει και πάλι για καινούργια έδρα.

30-09-02: 'Εγινε το Σάββατο (28-09) η μοιρασιά των ρόλων που θα έχει στο εξής καθείς από τους ανθρώπους που εκτελούν σήμερα χρέη διοικούντων στην ομάδα μας. Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ παραμένει ο Σταύρος Δελημάνης, ενώ θέση του προέδρου θα κατέχει πλέον ο Νίκος Αναστασίου. Α΄ αντιπρόεδρος ορίστηκε ο Ηλίας Φιλιππάκος και β' αντιπρόεδρος ο 'Αγης Καραμολέγκος, ενώ γενικός γραμματέας θα είναι ο Γιάννης Αλβέρτος. 'Εφορος στην ομάδα θα είναι ο Λαμπρόπουλος, ενώ το ρόλο του γενικού αρχηγού επωμίστηκε ο Παύλος Παπαντωνίου. Εκπρόσωπος του ερασιτέχνη και νομικός σύμβουλος ανέλαβε ο Πέτρος Σοφιανόπουλος, ενώ υπεύθυνος τύπου ο Λάκης Μερτίκας. Επί των δημοσίων σχέσεων ετάχθη ο Κώστας Αποστόλου και μέλη θα είναι ο Μιχάλης Καλλέργης και Γιώργος Ξυδέας. Μάνατζερ ανέλαβε ο Φώντας Ασλάνης ενώ βοηθός προπονητή ο Παναγιώτης Κοτίδης.

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ