ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Ο Δελημάνης στο γραφείο του περικυκλωμένος από φίλους της ομάδας μας

Σε θέατρο του παραλόγου εξελίχθηκε η σημερινή συνέλευση του Εθνικού η οποία έλαβε χώρα το απόγευμα στο γραφείο του υποτιθέμενου προέδρου Σταύρου Δελημάνη. 

Στη σημερινή συνάντηση το παρόν έδωσαν ο Σταύρος Δελημάνης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Βαγγέλης Μπέης μαζί με τον αντιπρόεδρο και το νομικό του σύμβουλο, κάποιοι παίκτες (Κουκουτσέλας, Μήτσης, Σταυρακόπουλος και Παϊτέρης) καθώς επίσης και πολλοί φίλοι της ομάδας μας. 

Η όλη συζήτηση εξελίχθηκε σε μια καλοστημένη φαρσοκωμωδία καθώς ακούστηκαν σενάρια τα οποία ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας.

Από τη μια μεριά ο Ερασιτέχνης με τη στάση του έδειξε πως δεν τον ενδιαφέρει να αγοράσει την ΠΑΕ, αλλά προσπαθεί με διάφορα τεχνάσματα να πάρει στα χέρια του τις μετοχές. 'Ολη την ώρα προσπαθούσε να πείσει τον κόσμο πως η αγορά της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή είναι αδύνατη καθώς δεν ξέρουν ποιος έχει τις μετοχές ή την φορολογική ενημερότητα και τα λογιστικά βιβλία της ΠΑΕ. Μάλιστα από το στόμα του αντιπροέδρου του Ερασιτέχνη ακούστηκε πως είναι πλέον πολύ αργά για τον ποδοσφαιρικό Εθνικό και ότι και να γίνει πλέον η ομάδα στο νέο πρωτάθλημα θα αγωνίζεται στη Δ' Εθνική. 'Οπως καταλαβαίνουμε ο Ερασιτέχνης προσπαθεί να εξαντλήσει όλα τα χρονικά περιθώρια, να οριστεί διοίκηση από το πρωτοδικείο, να πέσει η ομάδα στη Δ' Εθνική και αυτόματα να έρθουν οι μετοχές στα χέρια τους. 

Από την άλλη μεριά είδαμε έναν άνθρωπο, το Σταύρο Δελημάνη του οποίου η υγεία είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση, να λέει ασυναρτησίες τις οποίες ούτε ο ίδιος τις καταλάβαινε. Παραδέχτηκε πως έπεσε θύμα του Μπελίτσιου καθώς όπως μας είπε δεν ήξερε πως τα άμεσα έξοδα της ΠΑΕ ήταν τόσο μεγάλα. 'Εδειξε τις μετοχές οι οποίες είχαν υπογραφή πωλητή του Δημήτρη Μπελίτσιου, αλλά δεν υπήρχε η υπογραφή του αγοραστή, δηλαδή του Δελημάνη. Ο άνθρωπος μας έδειξε ότι δεν στέκει καλά στα μυαλά του καθώς την μια έλεγε πως θα έχει παραιτηθεί μέχρι την Πέμπτη, την άλλη υποσχόταν στους παίκτες ότι θα τους πληρώσει μέχρι την Τετάρτη και μετά υποστήριζε πως έχει κλείσει και προπονητή (τον Σεϊταρίδη) τον οποίο θα ανακοινώσει την Παρασκευή.

'Οσον αφορά τον χρυσοχόο Σταύρο Ρούσσο, δεν παραβρέθηκε στην συνάντηση, αλλά στη συνομιλία που είχε σε ανοικτή ακρόαση μαζί με τον Δελημάνη, του έκανε πρόταση να αγοράσει την ΠΑΕ, να αναλάβει τα χρέη που έχει, να δώσει στο Δελημάνη 95 εκ. (λεφτά τα οποία υποστηρίζει ο Δελημάνης πως έχει δώσει μέχρι στιγμής στον Εθνικό) με την προϋπόθεση να του προσκομίσει κάποια μορφής απόδειξη ότι τα λεφτά αυτά έχουν όντως δοθεί. Πάντως η υπόθεση με το Ρούσσο θυμίζει λίγο πολύ αυτή του Δελημάνη καθώς όπως υποστηρίζει δεν θα είναι αυτός ο βασικός χρηματοδότης αλλά κάποιος άλλος, τον οποίο εκπροσωπεί. Οι δύο άνδρες υποσχέθηκαν να έχουν μια τελική συνάντηση αύριο και να πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις.

Τέλος οι εναπομείναντες ποδοσφαιριστές δήλωσαν πως θα περιμένουν μέχρι την Τετάρτη και αν δεν αλλάξει η κατάσταση θα αποχωρήσουν από την ομάδα.

Δυστυχώς φίλοι μου τα πράγματα είναι πολύ άσχημα. Η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Ρούσσος δεν θα συμφωνήσει με το Δελημάνη και θα γίνει αυτό που εμείς οι φίλαθλοι φοβόμαστε αλλά εξυπηρετεί κάποιους άλλους, να αγωνιστεί η ομάδα μας στη Δ' Εθνική.

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ