ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Φωτογραφία από έναρξη προετοιμασίας στην Α' Εθνική την περίοδο 1998-99

Ξεκίνησε χθες και συνεχίστηκε και σήμερα η ''προπόνηση προετοιμασία'' της ομάδας μας για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Μετά από πιέσεις του γιατρού κ. Αναστασίου στα αποδυτήρια του σταδίου Καραϊσκάκη, οι παίκτες μας πείστηκαν τελικά εχθές να αρχίσουν προπονήσεις εν όψη της έναρξης του πρωταθλήματος. 

Πάντως να τονίσουμε πως ο κ. Αναστασίου τόνισε πως δεν έχει σκοπό να βάλει λεφτά στην ομάδα την παρούσα φάση, αλλά με τις γνωριμίες που έχει, μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα, να μπορέσουν να βγουν τα δελτία των καινούργιων παικτών έτσι ώστε η ομάδα μας να παραταχτεί πλήρεις στον κυριακάτικο αγώνα του Βύρωνα. 

Σήμερα συνεχίστηκε η προπόνηση στο στάδιο Καραϊσκάκη, με μόνο απόντα τον Σπύρο Ζάρρα ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν δεν πάρει κάποιο μέρος από τα χρήματα που του οφείλονται δεν θα πάρει μέρος στις δραστηριότητες της ομάδας. Να τονίσουμε πως ο Σταύρος Δελημάνης δεν πλήρωσε ούτε σήμερα τους παίκτες. Υποσχέθηκε όμως πως αυτό θα γίνει σίγουρα αύριο καθώς κατάφερε να εξασφαλίσει 15 εκ. περίπου. Το έργο αυτό όμως το έχουμε δει πολλές φορές τους τελευταίους μήνες οπότε δεν μπορούμε να θεωρήσουμε κάτι σίγουρο. 

Οι παίκτες από τη μεριά τους, σε προσωπική συζήτηση που είχαμε εχθές και σήμερα μαζί τους, μας τόνισαν πως αν δεν πληρωθούν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, θα προχωρήσουν σε προσφυγές. Επίσης εάν δεν καταφέρουν τελικά να βγουν τα δελτία τους, δεν προτίθενται να πράξουν όπως στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανηλειακό, να παραταχθούν δηλαδή με 11 παίκτες (εξασφαλίστηκε το δελτίο του Ιοαννίδη). 

Θα ήθελα να τονίσω στους φίλους μας πως αν τελικά οι παίκτες αποχωρήσουν από την ομάδα και ο Εθνικός δεν πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, δεν πρέπει να ρίξουμε τις ευθύνες πάνω τους (καθώς πολλοί από αυτούς έχουν να πάρουν μισθό εδώ και 6 μήνες και ζουν με δανικά) αλλά στους νυν και πρώην παράγοντες καθώς και στις δήθεν επιτροπές σωτηρίας οι οποίες μόλις άκουγαν πως πρέπει να βάλουν το χέρι στην τσέπη διαπίστωναν πως είχε καβούρια μέσα....

 

 

 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

      

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ