ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET


 

Δευτέρα 05 Αυγούστου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Ο Ηλίας Ναστόπουλος

Για τρίτη φορά μέσα σε 10 περίπου μέρες αναβλήθηκε η έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας μας. Ο Σταύρος Δελημάνης μάζεψε παίκτες, τεχνική ηγεσία και φιλάθλους στα αποδυτήρια του Σταδίου Καραϊσκάκη και τους ανακοίνωσε πως αδυνατεί να δώσει τα χρήματα που οφείλει σε κάποιους παίκτες και να ξεκινήσει την ομάδα καθώς χρειάζεται άμεσα 25 εκ. περίπου. 'Ενα άλλο σημαντικό πρόβλημα είναι και το γεγονός ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να πληρωθεί το παράβολο συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα, παρόλα αυτά ο κ. Δελημάνης ισχυρίζεται πως θα του γίνει κάποια ρύθμιση έτσι ώστε να το ξεπληρώσει σε δώσεις. Η αυριανή ημέρα είναι πολύ σημαντική καθώς ο Alpha Digital πρέπει να δώσει στην ομάδα μας 65 εκ. από τα τηλεοπτικά δικαιώματα ποσό το οποίο θα λύσει τα χέρια του Δελημάνη.  

Πάντως στις 02/08/2002 είχε κανονιστεί η αναχώρηση της ομάδας για προετοιμασία στο Σέλι, με την προϋπόθεση να πληρωθούν όλοι οι παίχτες, οι παλιοί τα οφειλόμενα συν κάποιες προκαταβολές όσοι είχαν, και οι νέοι παίχτες τις προκαταβολές τους. Η ομάδα ήταν να αναχωρήσει στις 12.00, κάτι που ποτέ δεν έγινε διότι για άλλη μια φορά ο κ. Δελημάνης φάνηκε ασυνεπής στις υποχρεώσεις του προς τους παίχτες με αποτέλεσμα η ομάδα αυτή την στιγμή να είναι στον αέρα. Πέρα απο αυτό το γεγονός υπήρξαν και νέες υποσχέσεις για πληρωμές την Τετάρτη το πρωί, χωρίς αυτή τη φορά να πείσει κανέναν.

Στην απόκτηση αρκετών παικτών προχώρησε ο Δελημάνης την βδομάδα που μας πέρασε. Συγκεκριμένα στον Εθνικό θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Γιάννης Φακής (31χρ. τερματοφύλακας, πέρσι Ατρόμητο Αθ.), Θανάσης Κόκκινος (24χρ. σέντερ φορ, πέρσι Ηλιούπολη), Κυριάκος Σιφνάκης (28χρ. δεξί μπακ χαφ, πέρσι Ρόδο), Ηλίας Ναστόπουλος (22χρ. επιθετικός, πέρσι Προοδευτική), Κώστας Τσίλιος (20χρ. χαφ, πέρσι Αν. Καρδίτσας), Μάξιμος Κατικαρίδης (27χρ. αμυντικός, πέρσι Ρόδο), Παναγιώτης Δουφεξής (23χρ. αμυντικός, από 'Αρη Πετρούπολης), Βασίλης Παπαδόπουλος (25χρ. τερματοφύλακας, πέρσι Παναιτωλικός), Βαγγέλης Μαρίνος (30χρ. μέσος, πέρσι Ατρόμητο Αθ.), Βασίλης Φειδάς (22χρ. αμυντικός, πέρσι Μαρκό), Αριστείδης Σαλτογιάννης (19χρ. επιστρέφει στον Εθνικό) και ο Σέρβος Νίκολα 'Αντιτς (25χρ.). Πολύ κοντά στο να συμφωνήσουν με την ομάδα μας είναι και οι Φουρκίωτης, Σουγγαρής και Παπαδόπουλος.

Τέλος σχετικά με το ενδιαφέρον του Ρούσσου για την αγορά της ομάδας μας, δεν υπήρχε κάποια εξέλιξη την βδομάδα που μας πέρασε. Παρόλα αυτά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν ενδιαφέρεται για την αγορά της ομάδας μας ή όχι. 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ