ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Παρασκευή 07 Ιουνίου 2002
νέα  ποδόσφαιρο 

     Εάν δεν φύγει ο Δελημάνης η ομάδα μας οδεύει προς την Δ' Εθνική

Δυστυχώς οι φόβοι μας επαληθεύθηκαν. Η νέα διοίκηση του Εθνικού με το καλημέρα μας έδειξε τι μας περιμένει: ψέματα, υποσχέσεις και ασυνέπεια, εκτός βέβαια από την ήδη γνωστή οικονομική ανεπάρκεια. Το χθεσινό συμβάν μας
έβγαλε από τα ρούχα μας. 

Οι παίκτες πήγαν στο γραφείο του Δελημάνη για να πληρωθούν, κι αυτός τους παρέπεμψε στο Μπελίτσιο. Στα γραφεία του Μπελίτσιου, ο πρώην πρόεδρος εξέφρασε την έκπληξη του, αφού δεν είχε ιδέα του τι συνέβαινε, και αρνήθηκε να τους πληρώσει. Έτσι επέστρεψαν στο γραφείο του Δελημάνη, χωρίς όμως να πάρουν τα χρήματα τους. Και πολύ λογικό αυτό, αφού "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος".

Οι εναπομείναντες 16 ποδοσφαιριστές της ομάδας ετοιμάζονται για προσφυγές, κι η διοίκηση αδιαφορεί ή αδυνατεί, λίγη σημασία έχει ποιο από τα δύο συμβαίνει, απλά αποδεικνύει αυτό που εδώ και μέρες φωνάζουμε, το αυτονόητο, ότι η "διοίκηση" που παρουσιάστηκε προ εβδομάδας είναι ανίκανη να βοηθήσει τον Εθνικό, μόνο ζημιά μπορεί να του προκαλέσει. Σα να μην έφταναν τα παραπάνω τραγελαφικά, ήρθε κι η λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Μεϊντάνη, αφού ο τελευταίος δεν έλαβε τις εγγυήσεις που ζήτησε για ενίσχυση της ομάδας, ώστε αυτή να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα. 

Τα πράγματα δείχνουν τραγικά, σε 2 μήνες ακριβώς η ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο, κι όχι μόνον δεν έχουν αποκτηθεί κάποιοι παίκτες, αλλά κινδυνεύουν να χαθούν κι οι εναπομείναντες, προπονητής δεν υπάρχει, γήπεδο φυσικά όχι, μόνο αόριστες υποσχέσεις και λόγια... Η όλη κατάσταση νομίζω οτι θυμίζει υπερβολικά την καταστροφική χρονιά που ανέλαβε ο Ψωμιάδης. 

Για να μην περάσουμε πάλι τα ίδια, ας ξεσηκωθούμε όλοι, ανεξαρτήτως συνδέσμων, να διώξουμε αυτούς τους ανίκανους να διοικούν μια ομάδα σαν τον Εθνικό, πριν φτάσουμε με μαθηματική ακρίβεια στη Δ' Εθνική.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες η 'υποτιθέμενη' διοίκηση ήρθε σε επαφή με τον Νίκο Κόβη και περιμένει πλέον την απάντησή του. Η απάντηση του Κόβη αναμένεται από στιγμή σε στιγμή και πιθανότατα σήμερα να γίνει γνωστό εάν ο Κόβης αναλάβει τις τύχες της ομάδας μας.

 

 


 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ