ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

 

Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2011  
Club φίλων Εθνικού Π.  ποδόσφαιρο 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΙΔΡΥΣΗ CLUB ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 

Την ίδρυση CLUB φίλων του Εθνικού Πειραιώς ανακοίνωσε την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου ομάδα επιχειρηματιών με απώτερο στόχο την προβολή αλλά και οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Μάλιστα τα ιδρυτικά μέλη του CLUB προχώρησαν και στην αγορά του 10% των μετοχών της ΠΑΕ κίνηση η οποία δείχνει πως ενδιαφέρονται να δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και να την βγάλουν από το αδιέξοδο. Μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσαν, αναφέρουν πως το CLUB είναι ανοιχτό, για οποίον ενδιαφέρετε να συνεισφέρει οικονομικά στην ΠΑΕ με σκοπό την βελτίωση της εικόνας του Εθνικού... Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με την παρούσα ανακοίνωση σας ενημερώνουμε για την ίδρυση της Club φιλών του Εθνικού Πειραιώς. Ο στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η παρουσίαση των προτάσεων αλλά και των προβληματισμών των φιλάθλων της ομάδος μας στην εκάστοτε διοίκηση, όπως επίσης και η επίτευξη μιας πιο άμεσης επαφής/κοινής συνεργασίας όποτε αυτό δύναται εφικτό.

Επίσης η προαγωγή και προβολή θέσεων με σκοπό την ενθάρρυνση των εκάστοτε μετόχων ή/και των οργάνων διοίκησης στη λήψη αποφάσεων με γνώμονα την διαφάνεια, την υγιή ανάπτυξη και ενίσχυση της εικόνας του Εθνικού στο πλαίσιο των αξιών που εκφράζει το όνομά του και η ιστορία του καθώς και η ενημέρωση των μελών του Club και εν γένει των φιλάθλων του Εθνικού για τα τεκταινόμενα στην ομάδα χωρίς παραφιλολογίες και υποθέσεις που τόσο την έχουν βλάψει τα τελευταία χρόνια.

Ως απαρχή κάποιων κινήσεων του Club ΦΙΛΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (όπως αυτές έχουν στοιχειοθετηθεί ως προϋποθέσεις για την σύσταση του) και με γνώμονα τη δυσμενή κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στην ομάδα, άλλα και την έλλειψη επαρκούς εμψύχου δυναμικού (απαραίτητου για την τεραστία προσπάθεια που καταβάλλουν όλον αυτόν τον καιρό το προπονητικό team άλλα και οι παίκτες της ομάδος μας) αποφασίστηκε από τα μελή και κατόπιν υποδείξεως του προπονητή της ομάδας Σαββα Παντελιδη η οικονομική συνεισφορά για την απόκτηση ποδοσφαιριστών στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου καθώς και η εξαγορά ποσοστού 10% των μετοχών της ομάδας για την περαιτέρω κεφαλαιακή ενίσχυση του Εθνικού.

Το Club ΦΙΛΩΝ είναι ανοικτό σε όποιον φίλαθλο της ομάδος μας έχει ανάλογες αντιλήψεις και είναι εις θέση να συνεισφέρει για το καλό του συλλόγου

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Αγγελόπουλος Αλέξιος
Δέρβος Βασίλης
Καραμολέγκος 'Αγης
Καριδόπουλος Αλέξανδρος
Κοτζάμπασης Γεώργιος
Κοτσόπουλος Σπυρίδων
Ξυδέας Γεώργιος 

 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ