ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Σάββατο 10 Αυγούστου 2002   
τρίτο ημίχρονο Εθνικός-Πανηλειακός

 

 Φάση από τον αγώνα κυπέλλου της ομάδας μας με αντίπαλο τον Πανηλειακό

Η φωνή του ήταν εκεί. Ο Εθνικάρας, έδεινε και πάλι το δικό του αγώνα από τις εξέδρες του Βύρωνα. Πραγματικός αγώνας - φωνή, με λιγμό. Αυτός και οι υπόλοιποι 200 περίπου φίλοι της ομλαδας μας, είδαν ότι έχει απομείνει από τον ιστορικό μας σύλλογο να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο με μόλις 10 παίκτες.

Τα διοικητικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα μας ανάγκασαν τον Δημήτρη Σεϊταρίδη να παρατάξει μια δεκάδα παικτών αφού δεν εξασφαλίστηκε εγκαίρώς η ασφαλιστική ενημερότητα για να βγουν τα δελτία των παικτών που έχουν αποκτηθεί από την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Μάλιστα η ομάδα μας ταυτόχρονα με τον πρώτο αγώνα, έκαναν και την πρεμιέρα στις συγκεντρώσεις καθώς δεν έχουν γίνει προπονήσεις λόγω της αποχής των παικτών εξαιτίας των οφειλών της διοίκησης. 'Ενα ματς που έγεινε επειδή ουδής φρόντισε να πάρει την απόφαση ως όφειλε για την μετάθεσή του.

Ο Σταύρος Δελημάνης που έχει μεγάλη ευθύνη για αυτή την κατάσταση αφού αποφεύγει να βάλει το χέρι στην τσέπη, είδε το ματς από την καταπακτή των αποδυτηρίων.

Απ' την άλλη πλευρά ο Πανηλειακός πέτυχε τα τρία γκολ του στα πρώτα 23 λεπά του αγώνα. Μάλιστα ο προπονητής του, θυμήθηκε στο στο 50' (!) το φερ - πλέί κι αποφάσισε να αποσύρει τον Μποταϊτη, - ο παίκτης προφασίστηκε τραυματισμό και οι τρεις αλλαγές είχαν γίνει - για να παίξουν οι δύο ομάδας στα ίσα, δέκα - δέκα. Προφανώς φοβήθηκε μήπως οι παίκτες μας γύριζαν το ματς και δεν το έκανε νωρίτερα.

Η κατάντια της ομάδας μας δεν έχει τελειωμό. Πριν την έναρξη του αγώνα έγινε έρανος μεταξύ των φιλάθλων για να μαζευτούν τα απαραίτητα χρήματα ώστε να πληρωθούν οι διαιτητές και να αγοραστούν μπουκαλάκια νερό για τους παίκτες.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Σεϊταρίδης δήλωσε
: Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για το παιχνίδι. Δεν είναι άξιο κριτικής. 'Ολη η Ελλάδα ξέρει τα προβλήματα του Εθνικού αλλά αυτό πρέπει να σταματήσει το συντομότερο δυνατό. 'Εχουμε υλικό και πρέπει να γίνουν οι ενέργειες για να βρούμε το δρόμο μας.

Από την άλλη μεριά ο προπονητής του Πανηλειακού δήλωσε
: Ο Εθνικός έπαιξε με τα προβλήματα που ξέρουμε. Εμείς από την πλευρά μας σεβαστήκαμε τον Εθνικό, δίνοντας χώρο για να κάνει παιχνίδι.

Τέλος σήμα σοσ έστειλε ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος ο οποίος μίλησε εκ μέρους των παικτών. ''Αγωνιστήκαμε για να μην τιμωρηθεί η ομάδα. Κάνω έκκληση σε όλους τους Εθνικούς να βοηθήσουν...''

 

  

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

 

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ