ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ                                        ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  ||   ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ   ||   ΟΜΑΔΑ   ||   ΙΣΤΟΡΙΑ   ||   ΔΙΟΙΚΗΣΗ   ||

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ

 

 ΠΟΛΟ

ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝΕΣ
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
ΝΕΑ
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

 

 ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

VOLLEY
BASKET

 

Κυριακή 03 Νοεμβρίου 2002   (07η Αγωνιστική)  
τρίτο ημίχρονο Λεβαδειακός-Εθνικός

 

 Φάση από τον αγώνα της ομάδας μας με το Λεβαδειακό

Αρκετοί φίλοι του Εθνικού ακολούθησαν χθες την ομάδα στη Λιβαδειά, περίπου 100. Δεν έλειψε φυσικά η ένταση και τα μικροεπεισόδια με τους οπαδούς των
γηπεδούχων. Να αναφέρουμε εδώ την απαράδεκτη στάση των αστυνομικών, οι οποίοι, κι ενώ είχαμε πληρώσει 7 ευρώ το άτομο επιχείρησαν να μας βάλουν να δούμε το παιχνίδι όρθιοι από το πάρκινγκ του γηπέδου! Εν συνεχεία, αφού καταφέραμε να μας βάλουν σε κανονική θύρα, επέτρεψαν σε οπαδούς των γηπεδούχων να έρθουν στη θύρα μας, με αποτέλεσμα ν' ανάψουν τα αίματα. Αντί να διώξουν τα 5 - 6 αυτά άτομα μας περιόρισαν στο μισό χώρο, ενώ βέβαια άφηναν τους οπαδούς των γηπεδούχων να μας προκαλούν, κι όταν απαντούσαμε να απειλούν με συλλήψεις και παρόμοιες φασιστικές-χουντικές μεθόδους. 'Εντονη πάντως ήταν η δυσαρέσκεια των φίλων της ομάδας μας για την απόδοση των παικτών, όσο κι αν ο διαιτητής διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα με το πέναλτι εφεύρεση.

Μετά τη λήξη του αγώνα οι δύο προπονητές έκαναν τις ακόλουθες δηλώσεις:

 Ο Παναγιώτης Κατσικογιάννης παραδέχτηκε ότι ο Εθνικός δεν παρουσίασε το αγωνιστικό πρόσωπο που απαιτούσαν οι στιγμές, προκειμένου να φύγει από τη Λιβαδειά με θετικό αποτέλεσμα. Δεν ήμασταν καλοί και για το λόγο αυτό ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Θα έλεγα πάντως ότι επηρεαστήκαμε από κάποιες άστοχες υποδείξεις του διαιτητή και των βοηθών του. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε με αντεπιθέσεις στο πρώτο ημίχρονο, δεν τα καταφέραμε όμως' εκμυστηρεύτηκε ο προπονητής της ομάδας μας. 

Ο προπονητής του Λεβαδειακού Δημήτρης Φαράντος παραδέχτηκε ότι μόνο η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε να του προκαλέσει χαμόγελο. 'Είμαι ικανοποιημένος μονάχα από το δεύτερο ημίχρονο, αφού στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά δεν είχαμε συνοχή και δεν μπορούσαμε να βρούμε διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή. Από τη στιγμή που βελτιωθήκαμε και ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ήρθε η νίκη' τόνισε ο Φαράντος.
 

 

  ΣΤΑΔΙΟ
  ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
  ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  PHOTO GALLERY
  LINKS

 

Για σχόλια και παρατηρήσεις επικοινωνήστε με τους συντάκτες του www.ethnikos.gr

                  
© 2001-06  BLUE  WEB FANS,  ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ